Χιλιάδες ΜΑΤ προστατεύουν όσους καταστρέφουν τη ζωή μας ενώ η Μηνιγγίτιδα γυρνά στο στρατό

Από τη μια μεριά έχουμε το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται για την περιφρούρηση των επωνύμων στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, καθώς το φάντασμα της λαικής οργής στέκει πάνω από τα κεφάλια τους. Χιλιάδες ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-Ασφαλίτες-πράκτορες της ΕΥΠ υποχρεούται να πληρώσει ο λαός μας που καθημερινά βυθίζεται στα προβλήματα και τα αδιέξοδα που του δημιουργούν η κυβέρνηση Παπαδήμου και τα Μνημόνια.

Και την ίδια ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πετιούνται για την ασφάλεια τους και την τρομοκράτηση μας, οι φαντάροι και οι οικογένειες τους όχι μόνο βιώνουν το δυσβάστακτο βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης, αλλά αντιμετωπίζουν ατελείωτους κινδύνους για την υγεία και την ζωή τους.

Ξανά και ξανά έχουμε γράψει για τα εκατοντάδες άχρηστα και πανάρχαια στρατόπεδα, αλλά Βενιζέλος και Σαμαράς μετρούν ψήφους από ένα άθλιο πελατειακό σύστημα. Άθλιες οι συνθήκες στις μονάδες και τα αποτελέσματα μπροστά μας.

Άλλο ένα θύμα είχαμε την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2012, στις 23:30, όταν ο συνάδελφος Στρατιώτης (ΤΘ) Σ. Θ., ο οποίος υπηρετεί σε Μονάδα της 80 ΑΔΤΕ στην Κω, διεκομίσθη στο Σταθμό Επανακτησίμων (ΣΤΕΠ) Κω και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, μετά από εμετικό επεισόδιο και λόγω πυρετού. Η διάγνωση των θεραπόντων ιατρών, είναι πιθανή Βακτιριδιακή Μηνιγγίτιδα. Έχουν κινηθεί οι διαδικασίες αεροδιακομιδής του στο 401 ΓΣΝΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ «ο παραπάνω Στρατευμένος είναι της 2011 Γ2′ ΕΣΣΟ, παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 και μετά την κατάταξη του έκανε όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια. Στην Κω υπηρετεί από τις 26 Οκτωβρίου 2011».

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο και την οικογένεια του.

Καλούμε όμως όλους τους συναδέλφους σε κλιμάκωση της αγωνιστικής μας προσπάθειας, αφού μόνο από την αμφισβήτηση μας εξαρτάται η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και η βελτίωση των συνθηκών.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *