Εχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Αγαπίου

Εχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Αγαπίου. Ηταν ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην δίκη για την υπόθεση του ΕΛΑ.

Ο Κώστας Αγαπίου, ήταν απ’ τους πρώτους ανθρώπους που είχαν μπει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών καθώς σύχναζε στην πλατεία Εξαρχείων, είχε επαφές με «συνήθεις υπόπτους» αλλά και με πρόσωπα που οι ασφαλίτες θεωρούσαν άξονες συντονισμού όλων των ένοπλων οργανώσεων.

Επιπλέον είχε θεωρηθεί ύποπτος απ’ τους μπάτσους ότι ίσως να ήταν και ένας από τους δράστες της εκτέλεσης του Πέτρου Μπάμπαλη στις 31 Ιανουαρίου 1979 από την οργάνωση «Ιούνης 78», χωρίς φυσικά να μπορέσουν να αποδείξουν κάτι τέτοιο.

Οπως αποκάλυψε δημοσίευμα του “Ιού” της Ελευθεροτυπίας, ο Αγαπίου είχε φάκελο στην ασφάλεια και παρακολουθείτο συνέχεια απ’ τους μπάτσους απ’ τον Γενάρη του 1971!

Καλό του ταξίδι.

0 απαντήσεις στο “Εχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Αγαπίου”

  1. Δίκιο έχει ο πρώτος "Ανώνυμος". Αβλεψία του συντρόφου που έκανε την ανάρτηση. Το διόρθωσα.

  2. Μάλλον εσύ παρανόησες. Μια επαναστατική οργάνωση δεν δολοφονεί αλλά ΕΚΤΕΛΕΙ!

  3. Αυτό λέει το κείμενο. Παρανόησες:

    "Επιπλέον είχε θεωρηθεί ύποπτος -σ.σ. ο Αγαπίου- απ' τους μπάτσους ότι ίσως να ήταν και ένας από τους δράστες της δολοφονίας του Πέτρου Μπάμπαλη στις 31 Ιανουαρίου 1979 από την οργάνωση «Ιούνης 78», χωρίς φυσικά να μπορέσουν να αποδείξουν κάτι τέτοιο".

  4. "ήταν και ένας από τους δράστες της δολοφονίας του Πέτρου Μπάμπαλη"

    Διόρθωση:

    Η επαναστατική οργάνωση Ιούνης 78 ΕΚΤΕΛΕΣΕ το αρχισκουλήκι-βασανιστή Μπάμπαλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *