ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών/μεταφορών για τα δημόσια έργα επιχειρείται η τρομοκράτηση όσων αγωνίζονται σήμερα για ελεύθερο δημόσιο οδικό δίκτυο, όλων όσων παλεύουν για ελεύθερα δημόσια κοινωνικά αγαθά. Η συμμαχία των προθύμων του μαύρου μετώπου παραδίδει το κράτος στην υπηρεσία των μεγαλοεργολάβων και των πολυεθνικών.

Το μαύρο πολιτικό μέτωπο, οι δοτοί διεκπαιρεωτές των επιταγών του ΔΝΤ της Ε.Ε. των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων, του υπερεθνικού κεφαλαίου, επιδιώκουν να θέσουν την κοινωνία που αντιστέκεται και διεκδικεί εκτός νόμου. Χθες στις παρελάσεις με ακροβολισμένους τους “ελεύθερους σκοπευτές», να στοχεύουν ευθέως εναντίων των πολιτών, σήμερα με την ποινικοποίηση της άρνησης καταβολής διοδίων, αύριο θα διώκονται όσοι αντιστέκονται για δωρεάν υγεία, παιδεία, και κοινωνικά αγαθά, όσοι δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια.

Νομιμοποιούν ακόμη και τις κάμερες των μεγαλοεργολάβων, παρότι κρίθηκε αντισυνταγματική η χρήση τους, από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αντιστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι να τους ανατρέψουμε,  Θέλουμε όλα τα κοινωνικά αγαθά, ελεύθερα, και δωρεάν για όλους. Δεν θα υποκύψουμε, δεν θα φοβηθούμε, και δεν θα κάνουμε πίσω. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να αγνοήσουν επιδεικτικά κάθε νέο εισπρακτικο-τρομοκρατικό νόμο. Να σηκώνουμε καθημερινά τις μπάρες επιδιώκουν να βάλουν στις ζωές μας και να τις καταργούμε στην πράξη.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Επιτροπές Αγώνα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *