Και ο Πρετεντέρης το βιολί του

Το γνωστό δημοσιογραφικό φερέφωνο της πλουτοκρατίας Γ. Πρετεντέρης εξακολουθεί τον ίδιο χαβά που του επιβάλλουν να παίζει τα αφεντικά του.

Ποιος δεν θυμάμαι τις «μνημειώδεις» τοποθετήσεις του στα γεγονότα του Δεκέμβρη που είχε ανακαλύψει “επιχειρησιακό σχέδιο”, που σκοπό έχει “να παρασύρει τη χώρα σε μια ένοπλη αναμέτρηση” για να “επιβάλει δια της βίας στην ελληνική κοινωνία μια συγκεκριμένη αντίληψη”!

Στις σημερινές συγκυρίες θεωρεί καθήκον του να επιτεθεί σε «τμήματα της κοινωνίας» που αντιδρούν στην επιβολή ενός απόλυτα αστυνομικοκρατούμενου κράτους:

«Η ύπαρξη τμημάτων της κοινωνίας μας με ισχυρή πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία αντιτίθενται σε κάθε έννοια αστυνόμευσης και καταστολής. Χάρη σε αυτές τις αντιλήψεις, οι δυνάμεις τάξεως υποχρεούνται να επιχειρούν σχεδόν σε εχθρικό κοινωνικό περιβάλλον», γράφει στην φυλλάδα του Λαμπράκη.

Αυτό είναι το δόγμα αυτουνού και της τάξης που υπηρετεί: «αστυνόμευση και καταστολή».
Γ’ αυτόν τον ακούμε κάθε μέρα στο χαζοκούτι του Mega να μας μιλάει για την «αναγκαιότητα» να γεμίσουμε ρουφιανοκάμερες να παρακολουθούνται όλα τα τηλέφωνα να ενισχυθούν οι μηχανισμοί καταστολής.

0 απαντήσεις στο “Και ο Πρετεντέρης το βιολί του”

  1. Ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλλη
    λη θέση της καθεστωτικής και αδιέ
    ξοδης παραπολιτικής θολούρας?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *