Τσιφλίκι τους τα λεφτά του φορολογούμενου λαού

Πριν μερικές μέρες αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν αφήσει βαρύτατους υπαινιγμούς για την απ’ ευθείας ανάθεση από την κυβέρνηση στην διαφημιστική εταιρεία Σποτ Τόμσον –είναι η ίδια εταιρία που είχε αναλάβει την προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ- της διαφήμισης του Προγράμματος Ενίσχυσης Ρευστότητας της Οικονομίας, έναντι 1,2 εκατ. Ευρώ.

Στην καταγγελία τους, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλούσαν ότι «η συνολική δαπάνη των 1.200.000 ευρώ φαντάζει ιδιαίτερα «δυσανάλογη» προς μια σειρά τυπικών διαφημιστικών φυλλαδίων και καταχωρίσεων», κάνοντας αναφορά παράλληλα για «συγκοινωνούντα δοχεία» και «διασωλήνωση» του δημόσιου χρήματος με τα ταμεία της Ρηγίλλης, «με αδιαφανείς οικονομικούς συμψηφισμούς οι οποίοι γίνονται σε βάρος των φορολογουμένων, με σκοπό την εξυπηρέτηση κομματικών δαπανών».

Απάντηση δεν πήραν. Οπότε ούτε εμείς περιμένουμε να μάθουμε αν αληθεύει αυτό που κυκλοφόρησε σήμερα ότι πίσω απ’ την συγκεκριμένη εταιρία είναι πρωτοκλασάτο νεοδημοκρατικό στέλεχος.

Και με την ευκαιρία να επαναλάβουμε μια ερώτηση περασμένης ανάρτησής μας. Ο Μ. Καρχιμάκης σε ομιλία του στην Ιθάκη είχε πει ότι «Ο Γ. Αλογοσκούφης αγόρασε πρόσφατα ένα διαμέρισμα στην οδό Μουρούζη που η αντικειμενική του αξία ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ».

Η τοποθέτηση Καρχιμάκη έδωσε ερέθισμα για ρεπορτάζ εφημερίδων που επιβεβαίωσαν το γεγονός τονίζοντας ότι η πραγματική εμπορική αξία του αποκτήματος Αλογοσκούφη πλησιάζει τα 3 εκατ ευρώ. Ο πρώην υπουργός και δεν αισθάνεται την ανάγκη να μας πει που βρήκε τόσα λεφτά; Απ’ την βουλευτική του αποζημίωση μήπως;
Γιατί απ’ ότι ξέρουμε ο Αλογοσκούφης δεν έχει άλλες εμπορικές δραστηριότητες».

Η μήπως έχει και μάλιστα με διαφημιστικές εταιρίες; συμπληρώνουμε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *