Το εθελόδουλο (εκβιαζόμενο;) αστικό πολιτικό προσωπικό και η προκλητικότητα των επικυρίαρχων -αποδοκιμασίες σε Τόμσεν (2 Βίντεο)

Θα υπάρξει άραγε κανείς που βλέποντας αυτό το βίντεο που παραθέτουμε δεν θα αγανακτήσει;
Την ώρα που η οικονομία καταρρέει, ευρισκόμενη σε ελεύθερη πτώση, μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού έχει εξαθλιωθεί από το γιγάντεμα της ανεργίας και τα ασήκωτα φορολογικά βάρη, η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου και της τρόικας μας «κόβουν το κουστούμι» για νέα αφαίμαξη των λαϊκών εισοδημάτων ύψους 14 δις ευρώ τα επόμενα δυο χρόνια.

«Το κόστος εργασίας είναι ακόμη πολύ υψηλό» και στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» οι μισθοί πρέπει να πέσουν στα ασιατικά επίπεδα μας λένε.

Εδώ μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βιντεάκι που μεταδόθηκε μάλιστα από Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι!

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ (άσχετα αν είναι υποχείρια των Γερμανών και της τρόικας για τους λόγους που επικαλούνται κάποιοι πολιτικοί) σκοπεύουν να αλυσοδέσουν για δεκαετίες των ελληνικό λαό σε μια άνευ προηγουμένου ταξική πολιτική για να εξυπηρετήσουν εκτός τους ξένους δανειστές-τοκογλύφους και τα συμφέροντα της ντόπιας αστικής τάξης, γι’ αυτό τα μόνα στηρίγματα που τους έμειναν είναι ο ΣΕΒ και οι δυνάμεις καταστολής.  Αυτοί είναι οι σχεδιασμοί τους. Αν το κατορθώσουν είναι συνάρτηση απ’ το γεγονός αν η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα θα εξακολουθούν μοιρολατρικά να παρακολουθούν τον σφαγιασμό τους. «Η καμήλα αν δεν γονατίσει δεν μπορείς να την φορτώσεις» λέει μια αραβική παροιμία, και ο λαός «αν ξυπνήσει μονομιάς θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς», έγραφε ο Κώστα Βάρναλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *