Γ. Δελαστίκ: Εχουμε κυβέρνηση κλεφτών, ληστών και απατεώνων (Βίντεο)

Καταιγιστικός ο λόγος του δημοσιογράφου Γ. Δελαστίκ στην σημερινή πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, έκανε τον κυβερνητικό αξιωματούχο που ήταν παρόν να προσπαθεί να τον διακόψει διαρκώς όχι αντικρούοντας τα λεγόμενα του αλλά επαναλαμβάνοντας μονότονα «είναι βαριές οι κουβέντες που λέτε».

Ο δημοσιογράφος του «Εθνους», αφού εκτίμησε ότι έχουμε μια κυβέρνηση απατεώνων, κλεφτών και ληστών, αναφέρθηκε ειδικά και στις επιδιώξεις της τρόικας που εφαρμόζει παρόμοια πολιτική μ’ αυτή που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και σε όλες της χώρες που έχει κάνει την παρουσία της.

0 απαντήσεις στο “Γ. Δελαστίκ: Εχουμε κυβέρνηση κλεφτών, ληστών και απατεώνων (Βίντεο)”

 1. Η σημερινή παρουσία του κ. Γ. Δελαστίκ στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, νομίζω ότι ξεκαθάρισε όλο το ομιχλώδες τοπίο μέσα στο οποίο παραζαλισμένο κινείτε το σύνολο του λαού και τα δεινά που προγραμματίζει η ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τους άλλους Ευρωπαϊκούς ΛΑΟΥΣ .
  Αποκάλυψε πλήρως που μας οδηγούν και τι συμφέροντα εκπροσωπούν όλοι οι αυτόκλητοι σωτήρες μας.
  Σήμερα κ. Δελαστίκ τους κτύπησε κατάστηθα.
  Ναι …. Όπως είπες ΕΜΕΙΣ θα τους διώξουμε.
  Είμαστε οι πολλοί και αυτός ο τόπος είναι δικός μας και εμείς θα τον κρατήσουμε.
  Έχουν πολύ πλάκα οι φερόμενοι ως σωτήρες, αφού μας φόρτωσαν όλα τα ομόλογα τους μέχρι και την παραμονή του κουρέματος, μας υποχρεώνουν να δανειστούμε για να τους χρηματοδοτήσουμε και από πάνω.
  Κύριε Δελαστίκ να είσαι βέβαιος ότι φωνή σαν την δική σου θα ξαναφέρει την άνοιξη στην πατρίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *