Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους

«Ο πρόεδρος Ομπάμα δεν κατάφερε να κρατήσει τις υποσχέσεις του και να δώσει τέλος στις βαναυσότητες που συνδέονται με τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
Μια από τις πιο απογοητευτικές πλευρές των πρώτων μηνών της κυβέρνησης Ομπάμα ήταν η απροθυμία του να δώσει τέλος σε πολλές βαρβαρότητες και να δημιουργήσει ένα νομικό και ηθικό πλαίσιο που θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στο μέλλον.

Οι Αμερικανοί θα πρέπει να εμφανιστούν ενωμένοι απέναντι στην ιδέα της προληπτικής κράτησης, της φυλάκισης ατόμων για αόριστο χρόνο χωρίς την απαγγελία κατηγοριών και χωρίς τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Ο πρόεδρος Ομπάμα είναι σύμφωνος με όλα αυτά, αλλά θέλει να βεβαιωθεί ότι θα γίνουν σωστά και δίκαια. Ενδειξη ενοχής; Στην Αμερική του 21ου αιώνα δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες ανησυχίες. Ανθρώπινα δικαιώματα; Ας γελάσουμε».

Αυτά σημειώνει η Αυστραλιανή εφημερίδα THE AGE και μαζί μ’ αυτά κρατήστε μια ΑΠΕΧΘΕΣΤΑΤΗ τροπολογία που ψήφισε χτες η ελληνική βουλή κατ’ απαίτηση των Αμερικάνων και θα βγάλετε αρκετά συμπεράσματα για την πολιτική Ομπάμα και την ξενοδουλεία των ελληνικών αστικών κομμάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *