Φτώχια καταραμένη

«Ότι κινείται φορολογείται» γράφουν πρωτοσέλιδα τα «Νέα» δείχνοντας ανάγλυφα το μέγεθος της φοροεπιδρομής που εξαπέλυσε η νεοδημοκρατική κυβέρνηση στα λαϊκά στρώματα.

«Βέβαια, μέσα στο σχετικό χαμό …ξέχασαν να αναφέρουν και μια τροπολογία που πέρασαν στα μουλωχτά. Μία που φοροαπαλλάσσει τις ναυτιλιακές εταιρείες και τις περίφημες «οφ σορ» από φόρους που πλήρωναν έως σήμερα.
Προφανώς, οι κυβερνώντες εκτίμησαν ότι οι εφοπλιστές και όσοι χρησιμοποιούν αυτές τις «οφ σορ» είναι …φτωχοί άνθρωποι και δε χρειάζεται να επιβαρυνθούν παραπάνω», συμπληρώνει ο «Ριζοσπάστης».

Και θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την εφημερίδα του Περισσού.
Φτώχια καταραμένη διακρίνει όσους έχουν στην κατοχή τους πάνω από 10.000 (!) «οφ σορ» εταιρειών ελληνικών συμφερόντων, που διακινούν κάθε χρόνο το αστρονομικό ποσό των 500 δισ. ευρώ από τις Μπαχάμες μέχρι τα νησιά Καϊμάν, διδάσκοντας το «ελληνικό δαιμόνιο» της φοροδιαφυγής σε όλο τον πλανήτη, με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Υ.Γ Είχε κάνει και μαθήματα από την τηλεόραση ο Βουλγαράκης πώς δημιουργείς «οφ σορ» εταιρία και με ποιο τρόπο φοροδιαφεύγεις απευθυνόμενος στα οικονομικά χειμαζόμενα στρώματα του πληθυσμού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *