Ολα είναι πιθανά

Τα καλύτερα στελέχη της Νέας Δημοπρασίας αναμφίβολα κατάγονται απ’ την Κρήτη. Για τον βίο και την πολιτεία τους έχουν υπάρξει δεκάδες δημοσιεύματα που μας δείχνουν το ποιόν τους.

Ο Χ. Μαρκογιαννάκης π.χ είναι κουμπάρος και δικηγόρος του φονιά του Ρεθύμνου Ζαχαρία Λαγουδάκη και στο παρελθόν τον είχε βοηθήσει να ξελασπώσει από μια σειρά ποινικά αδικήματα, αφού ο δολοφόνος είναι απ’ τους πιο πιστούς κομματάρχες του αναπληρωτή υπουργού.

Ο Γ. Κεφαλογιάννης είναι άλλο λαμπερό νεοδημοκρατικό αστέρι. Αν θυμάστε, αυτός ο άτυπος σύμβουλος του Καραμανλή, έχει καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλακή με αναστολή γιατί σύμφωνα με το κατηγορητήριο εμπλεκόταν σε «απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και πρόκληση τέλεσης αδικημάτων ψευδορκίας» επειδή ασκούσαν πιέσεις σε μπάτσους και τους υποσχόταν ανταλλάγματα για να αθωώσουν με τις καταθέσεις τους έμπορα ναρκωτικών.
(Οι δικαστές που τον καταδίκασαν είναι προσκείμενοι στον Μητσοτάκη και οι δυο Κρητικές φαμίλιες Μητσοτάκη-Κεφαλογιάννη είναι στα μαχαίρια εδώ και χρόνια).

Η φυλλάδα του Χατζηνικολάου λοιπόν δημοσιεύει την παρότρυνση του Κεφαλογιάννη να προχωρήσει η Ν.Δ σε «Αμεση συνεργασία με το ΛΑΟΣ για να φύγουν τα βαρίδια».
Μετά απ’ αυτό λέτε να δούμε αναδίπλωση του Καραμανλή που έλεγε ότι «δεν συνεργάζεται με τα άκρα» και στην απεγνωσμένη προσπάθεια της Δεξιάς να κρατηθεί στην εξουσία να την δούμε αγκαλιά με κραγμένους φασίστες και ρατσιστές;

Με άποψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *