Μας κούφανε ο Θ. Πάγκαλος

Τι ακούσαμε πάλι απ’ τον ανεκδιήγητο Θ. Πάγκαλο σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα!!!

Να ξεπεράσουμε ότι έστειλε να παρακολουθήσουν «ψυχιατρική διάγνωση» όσους επέλεξαν την αποχή από τις ευρωεκλογές. Να μην σταθούμε στα όσα επέδωσε στους «φλώρους και τις τσούλες» όπως χαρακτήρισε τους πολιτικούς του αντίπαλους.

Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν ο κυνισμός του με τον τρόπο που «αθώωσε» τον Θ. Τσουκάτο αποδίδοντας την δικαστική του περιπέτεια σε «δικαστές που είναι οργανωμένα στελέχη της Δεξιάς».

«Ποιο είναι το αδίκημα που θα μπορούσε να διωχθεί» αναρωτήθηκε. «Βρέθηκε μια εταιρία και του είπε: “πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινε τα στο κόμμα”. Αυτό δεν είναι παράνομο», συμπλήρωσε.

Κατά τα λεγόμενα του Πάγκαλου δεν υπήρξαν «μαύρα ταμεία» της «Ζήμενς» ενώ τα ποσά που χάρισε η εταιρία σε πολιτικά κόμματα και πρόσωπα τα χαρακτήρισε «έξοδα παραστάσεως».

Για να δώσει μάλιστα μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενα του επικαλέστηκε ότι και ο ίδιος έχει φίλους «βιομήχανους και εφοπλιστές» που του έδωσαν λεφτά για το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ.
«Ολοι παίρνουν λεφτά και τα πάνε στα κόμματα τους» κατέληξε.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συμφωνήσουμε απόλυτα με τα λεγόμενα του Πάγκαλου ότι αφορά την απόλυτη διαπλοκή μεταξύ οικονομικής και πολιτικής εξουσίας.
Αλλά είναι πρωτοφανές και χρειάζεται μεγάλο θράσος –πράγμα που δεν λείπει απ’ τον Θ. Πάγκαλο- να βγαίνεις και να νομιμοποιείς, με τα λεγόμενα σου τις μίζες που δίνουν οι καπιταλιστές στο πολιτικό προσωπικό για να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες τους.
Αυτό είναι κάτι που το ακούμε πρώτη φορά από πολιτικό πρόσωπο και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πάγκαλο γ’ αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *