Αντιγραφές …


Καθημερινή εφημερίδα μας γνωστοποίησε ότι η πατρότητα για την καθιέρωση αστυνομικών μέτρων ενάντια στους καπνιστές ανήκει στον πρώην -ελέω θεού- βασιλιά της Ελλάδας Οθωνα!
Εχει μια συνέπεια η κυβέρνηση …. αντιγράφει μέτρα. Απ’ αυτά της βασίλισσας Αμαλίας για το κάπνισμα έφτασε στην αντιγραφή του προγράμματος Καρατζαφέρη για τους μετανάστες ….

Να επαναλάβουμε κάποιες θέσεις που είχαμε διατυπώσει απ’ την πρώτη στιγμή:

Αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν αυτά τα αστυνομικά μέτρα για τον περιορισμό του καπνίσματος ενδιαφέρονται για την δημόσια υγεία;

Το συνεχές διατροφικό σκάνδαλο, που η μια πτυχή του κλείνει για να ανοίξει αμέσως μια άλλη, η προώθηση των «μεταλλαγμένων», η μόνιμη αδιαφορία των κυβερνήσεων για την καταστροφή του περιβάλλοντος και όλα τα υπόλοιπα εγκλήματα σε βάρος της δημόσιας υγείας δίνουν την απάντηση στο ερώτημα.

Γ’ αυτό εξακολουθούμε να επιμένουμε στην εκτίμησή μας. Στόχος των σταυροφόρων κατά του καπνίσματος είναι η πειθάρχηση. Η επιδίωξη τους είναι να συνηθίσει η κοινωνία στις απαγορεύσεις και στην πειθάρχηση σε κάθε πτυχή της ζωής της.

0 απαντήσεις στο “Αντιγραφές …”

  1. μπορει η πειθαρχιση να είναι ενα απο τα αποτελεσματα, αλλά για αυτό το μετρο τουλαχιστον ας μη γκρινιάζουμε ( ασχετα απο τις προθεσεις για τις οποίες έγινε..)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *