Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζομένους στο δημοτικό ραδιόφωνο Ηρακλείου “94 FM”

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Wind (ΠΑΣΕΤΙΜ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM» που παραμένουν απλήρωτοι από τον μήνα Σεπτέμβρη του 2011.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους έχουν προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε αγωνιστικές κινήσεις. Σε συνδυασμό με την επιδρομή που έχουν υποστεί τα τελευταία δύο έτη τα εισοδήματά, με τις απανωτές μειώσεις στις τακτικές αποδοχές και το μαχαίρι σε 13ο- 14ο μισθό από την Κυβέρνηση και την Τρόικα, προσπαθούν να εξοντώσουν κάθε δικαίωμα και κατάκτηση των εργαζομένων και να ρίξουν την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας στην απόλυτη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι συνάδελφοι εδώ και 7 μήνες το μόνο που ακούνε από τη διοίκηση είναι υποσχέσεις & λόγια του αέρα, γι’ αυτό :

–    καλούμε τη διοίκηση του Ραδιοφώνου και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους και να καταβάλλουν άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους
–    απευθύνουμε κάλεσμα, σε κάθε πολίτη, φορέα ή αρχή, να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, με όποιον τρόπο μπορεί.

Η μόνη απάντηση που θα πρέπει να δοθεί από εμάς τους εργαζόμενους είναι η αντίσταση με συλλογικούς και εντατικούς αγώνες.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ HELLAS (WIND)
Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005
Τηλ.: +30 210 5100910 – Φαξ: +30 210 5100961   E-mail : symboulio@pasetim.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *