«Το καρφί όσο το χτυπάς τόσο πιο βαθιά χώνετε»

Ένα σωρό τηλεοπτικά κανάλια βασίζουν την οικονομική τους επιβίωση στην διαφήμιση των «ροζ» τηλεφώνων.
Κανείς «αρμόδιος» δεν δείχνει να ενοχλείται.

Αλλοι τόσοι τηλεοπτικοί σταθμοί επιδίδονται σε τηλεπαιχνίδια-απάτες για να εκμεταλλεύονται τους αφελείς τηλεθεατές τους και το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο σφυράει αδιάφορα.

Περιθωριακό τηλεοπτικό κανάλι στοχοποιεί σαν «στρατολόγο όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων», «γνωστό μεσήλικα ασπρομάλλη αναρχικό» (όλοι καταλαβαίνουμε ποιον εννοεί) και δεν συγκινείται κανείς «αρμόδιος».

Άλλος κρατικοδίαιτος δημοσιοκάφρος, στην τηλεοπτική του εκπομπή αποδίδει στην δασκάλα Στυλιανή Πρωτονοτάριου «κλασική περίπτωση εξυπηρέτησης συμφερόντων ξένης χώρας σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών της δικής σου χώρας» και εν’ όψει της δίκης της καλεί «πανστρατιά»:

Δημοσιογράφος: «Θα είμαστε όλοι εκεί, με ράβδια, με κουμπούρια, θα γίνει της κακομοίρας. Λοιπόν, τα’ ακούτε κύριοι, πόσοι μας ακούτε; 200.000; 300.000; Στο δικαστήριο στις 22 Ιανουαρίου. Εκεί θα πρέπει ν’ αναμετρηθούμε οι Έλληνες με τους πράκτορες. Πόσοι μπορεί να είναι αυτοί; 1.000; Θα ‘μαστε 100.000. Θα τους λιώσουμε. Σημειώστε το κυρίες και κύριοι όλοι στα βιβλία σας. 22 Ιανουαρίου, να μάθουμε τι ώρα είναι, τι αριθμό δίκης, ν’ αναμετρηθούμε Έλληνες με πράκτορες. Να δούμε πόσοι είμαστε».

Σ’ αυτή την «δημοκρατία» των ΜΜΕ φωνές που σπάνε τον χαβά των Πρετεντεροσόμπολών πρέπει να εξαφανιστούν. Τουλάχιστον αυτό θα ήθελαν οι κρατούντες.

Δεν γνωρίζουν όμως αυτοί που έχουν τέτοιες επιδιώξεις την σοφή λαϊκή ρήση: «Το καρφί όσο το χτυπάς τόσο πιο βαθιά χώνετε». Εχουν, λοιπόν, μαύρα μεσάνυχτα ότι με αστυνομικά μέτρα θα μπορέσουν να φιμώσουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης όπως το indymedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *