Ακρατη τρομοκρατική κινδυνολογία και δημοσκοπήσεις (Βίντεο)

Τα αποτελέσματα των δυο νέων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται σήμερα στο «Εθνος της Κυριακής» και το «Πρώτο Θέμα» παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Αυτό που πρέπει να επαναλάβουμε είναι το κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν αυτές οι εκλογές. Κλίμα άκρατης κινδυνολογίας, τρομοκρατικών διλλημάτων, επίκληση αδιανόητων –μέχρι πριν λίγο καιρό- «μπαμπούλων», για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Μετά το «χάος και την κοινωνική κατάρρευση» που προέβλεψε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αν επιβεβαιωθούν στις κάλπες τα δημοσκοπικά ευρήματα, έρχεται σήμερα ο υπουργός δικαιοσύνης Μιλ. Παπαϊωάννου να μας πει «Αν αυτό που σήμερα αποτυπώνεται στις μετρήσεις αποτυπωθεί αύριο στην βουλή, στην κάλπη, η χώρα μπαίνει σε περίοδο κόλασης» (!!!). (Βλέπεται τώρα ζούμε σε … παράδεισο).

Επειδή όλη αυτή η κινδυνολογία είναι τετριμμένη, και άρα αμφίβολης αποτελεσματικότητας εμείς θα προτείναμε στα καθεστωτικά κόμματα να προσλάβουν σύμβουλο επικοινωνίας και υπεύθυνο της προεκλογικής τους καμπάνιας τον Δημοσθένη Λιακόπουλο. Αυτός σίγουρα κάτι πιο πρωτότυπο θα έχει να τους προτείνει στους σχεδιασμούς τους να εγκλωβίσουν ακόμα μια φορά της λαϊκές μάζες στα κόμματα … λαϊκής καταστροφής.

Και με την ευκαιρία να σχολιάσουμε με μια πρόταση την άποψη του Αλέξη Τσίπρα που μας είπε ότι Σύριζα-ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ και Οικολόγοι πρέπει να κατεβούν με κοινό ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσουν τις έδρες των μονοεδρικών περιφερειών: Αλέξη, και ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός πρέπει να έχει κάποιο όριο ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *