Νέοι Αρνούνται να Καταταγούν στον Ισραηλινό Στρατό Κατοχής!

Το νέο μήνυμα από τους Ισραηλινούς συναγωνιστές της Yesh Gvul γέμισε όλους με αισιοδοξία και ελπίδα.  Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς την ώρα που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει την απειλή ακόμη και πυρηνικής επίθεσης των ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ισραήλ κατά του Ιρανικού λαού, όταν αυξάνονται οι φόβοι βομβαρδισμού στη Συρία από τους πάντα «ανθρωπιστές» ιμπεριαλιστές, όταν συνεχίζεται η τραγωδία του λαού της Παλαιστίνης που βιώνει τις καταπιεστικές και δολοφονικές συνέπειες της Ισραηλινής κατοχής.

Υπάρχουν νέοι άνθρωποι, κορίτσια και αγόρια, που λένε: Αρνούμαι!

Η Νόαμ Γκαρ και ο Αλόν Γκούρμαν θα φτάσουν τη Δευτέρα 16/4 στο Γραφείο Στρατολογίας της βάσης του Τελ Χάσομερ, όπου και θα διακηρύξουν την Άρνηση τους να υπηρετήσουν στον Ισραηλινό Στρατό, καθώς είναι μια Κατοχική δύναμη και θα φυλακιστούν ξανά και ξανά για αυτή τους την Άρνηση!

Η Διακήρυξη Άρνησης του Αλόν είναι ξεκάθαρη:

Η Άρνηση μου να υπηρετήσω στον Ισραηλινό Στρατό, μαζί  με την Άρνηση να συμμετάσχω στην Κατοχή και στο Απαρτχάιντ είναι μια κίνηση Αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους φίλους που ζουν υπό την κυριαρχία του Ισραήλ και παλεύουν δίνοντας και τη ζωή τους για Ελευθερία, Δικαιοσύνη και Ισότητα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Νόαμ:

Αρνούμαι να συμμετάσχω σ’ ένα στρατό ο οποίος από τότε που δημιουργήθηκε έχει επιδοθεί στην καθυπόταξη και στην κατατρομοκράτηση ενός λαού που είναι υπό τον έλεγχο του.

Σύμφωνα με το μήνυμα της Yesh Gvul  «Φίλοι και Συναγωνιστές θα συνοδεύσουν τον Αλόν και τη Νόαμ στη βάση και θα θυμίσουν στους νέους Ισραηλινούς που θα πάνε στρατό ότι η κατοχή συνεχίζεται ότι υπάρχουν αυτοί που την Αποκηρύσσουν και ότι πρέπει όλοι να δράσουμε όπως η Νόαμ και ο Αλόν.

Να Αρνηθούμε να συμμετάσχουμε στην συνεχιζόμενη καταπίεση του Παλαιστινιακού λαού.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους δύο συναγωνιστές και το υπέροχο κίνημα της   Yesh Gvul  που δίνει μια ηρωική μάχη ενάντια στον εθνικισμό, το μιλιταρισμό, το ρατσισμό και την πολεμοκαπηλεία. Θεωρούμε ότι η πάλη μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Φαντάρων-Πολιτών με Στολή, ο αγώνας ενάντια στον πόλεμο, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τη δράση του στρατού ως δύναμη καταστολής, η απόπειρα για ανάπτυξη κινήματος Μαζικού Μέσα και Έξω από τον Στρατό, αποτελεί συνιστώσα των κοινών μας αγωνιών και προσδοκιών.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *