Είναι δυνατόν;

“Ωραίος ο πράσινος δακτύλιος και τα… πράσινα άλογα. Και τα θηριώδη Lexus των εθνοπατέρων πώς θα βολευτούν, βρε παιδιά;
Γιατί, αν δεν κάνω λάθος, εκπέμπουν περίπου διπλάσιους ρύπους (220 γραμ. CO2 ανά χιλιόμετρο) από το προβλεπόμενο όριο.
Μήπως θα προκύψει ακόμη μία «εξαίρεση» για τους βουλευτές μας, εις βάρος των κοινών θνητών;…”.

Η παραπάνω ερώτηση εκφράζεται από τον “Παρένθετο” του “Εθνους”.

Καλά είναι σοβαρός ο άνθρωπος; Είναι δυνατόν να έχει τέτοιες απορίες;

Ας έριχνε μια ματιά στο δημοσίευμα του “Αγγελιοφόρου” και θα έπαιρνε απαντήσεις: “«Χαράτσι» στα τέλη κυκλοφορίας από 50 έως 150 ευρώ επιφυλάσσει η κυβέρνηση στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ηλικίας άνω των 5 ετών, στα πλαίσια δέσμης μέτρων για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που ανακοίνωσε χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς”.

0 απαντήσεις στο “Είναι δυνατόν;”

 1. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

  Την προηγούμενη Τρίτη το απόγευμα, βρέθηκα στην Λευκωσία για μια υποχρέωση που είχα στο κέντρο της πόλης. Επειδή έφτασα αρκετή ώρα πριν το ραντεβού μου αποφάσισα να περπατήσω λίγο στην εμπορική οδό Λήδρας, που συνήθιζαμε με τους γονείς μου κατά τα παιδικά μου χρόνια να επισκεφτόμαστε τις εορτές.

  Αυτό που αντίκρυσα στην Λήδρας δυστυχώς δεν ξύπνησε την νοσταλγία μέσα μου αλλά με γέμισε με αγανάκτηση. Αφού στάθμευσα το αυτοκίνητο μου στο δημοτικό χώρο σταύθμεσης μέσα στην τάφρο Ντα Βίλα, αποφάσισα να περπατήσω προς πλατεία Ελευθερίας μέσα στο όμορφο πάρκο που υπάρχει δίπλα από τον χώρο στάθμευσης. Το πάρκο αν και χώρος που θα μπορούσε να προσελκύσει αρκετούς πολίτες, δεν ήταν αρκετά καθαρό.

  Φτάνοντας στην πλατεία Ελευθερίας κατευθήνθηκα προς την οδό Λήδρας. Στην αρχή της οδού υπάρχαν αρκετά άτομα, η συντριπτική πλειοψηφία τους αλλοδαποί. Περπατώντας επί της οδού, αν και σε περίοδο ξεπουλημάτων, αν και σε ώρα που τα καταστήματα ήταν ανοικτά, η κίνηση ήταν πολύ μικρή και με την πλειοψηφία του κόσμου να είναι αλλοδαποί, όχι όμως τουρίστες που έκαναν την βόλτα τους. Οι Έλληνες που περπατούσαν μπορούσαν να μετρηθούν στα δάκτυλα των χεριών μας, ενώ γύρω στα 20-30 άτομα τιμούσαν κάποιες γνωστές καφετέριες επί της οδού Λήδρας. Αυτό το γεγονός είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών της περιοχής.

  Αφού περπάτησα λίγη ώρα, έφτασα στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας.(…)

  Μετά πήρα πορεία προς την εκκλησία της Φανερωμένης και τον δρόμο της επιστροφής από την οδό Ονασαγόρου. Στην οδό Ονασαγόρου διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη ότι η πλειοψηφία των καταστημάτων έχει κλείσει, μεταξύ αυτών και ιστορικά καταστήματα της οδού. Στον δρόμο αυτό δεν κυκλοφορούσε κανένας Έλληνας παρά μόνο αλλοδαποί, οι οποίοι κινούνταν ύποπτα.

  Σε κάποιο σημείο της Ονασαγόρου κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, γυναίκες προκλητικά ντυμένες, κυρίως Ασιατικής καταγωγής σε καλούσαν να τις ακολουθήσεις σε κάποια δωμάτια και να έχεις μαζί τους σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής!!! Το σοκαριστικό είναι ότι ο αριθμός των γυναικών αυτών ήταν διψήφιος!!!

  Αργότερα στο ραντεβού μου, ο φίλος αφού του ανέφερα για την συγκλονιστική αυτή μου εμπειρία μου, μου ανέφερε ότι το πρόβλημα αυτό είναι μεγαλύτερο, ιδιαίτερα αν επισκεφτείς τις περιοχές της εντός των τοιχών Λευκωσίας και γύρω των δύο εμπορικών οδών που ανέφερα προηγουμένως.

  Η έλλειψη χρόνου δυστυχώς δεν μου επέτρεψε να τις επισκεφτώ προχθές. Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να επισκεφτώ και τους γύρω δρόμους αλλά και να έχω μαζί μου φωτογραφική μηχανή να παρουσιάσω και τα όσα είδα την Τρίτη.

  Εμείς αυτό το μήνυμα θα το προωθήσουμε στην Αστυνομία Κύπρου, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Δήμαρχο Λευκωσίας και ελπίζουμε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα και να καθαρίσει το ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας από την βρωμιά και από την παρανομία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *