Κρίμα για το κατάντημα του Μ. Γιομπαζολιάς.

Κρίμα για το κατάντημα του Μ. Γιομπαζολιά. Όχι ότι μας αιφνιδίασε η τοποθέτηση που έκανε απαντώντας σε τηλεθεάτρια του δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει στο Extra3, αλλά μας εντυπωσίασε ο κυνισμός του.

Με δυο λόγια το στόρυ της υπόθεσης.

«Σύζυγος εν ενεργεία Υπουργού της Κυβέρνησης αποσπούσε χρηματικά ποσά από πολίτες για να διορίσει τα παιδιά τους, και με τα χρήματα αυτά έπαιζε σε χαρτοπαιχτικές λέσχες για να κατευνάσει το «άρρωστο» πάθος της!!!
Το θέμα παρουσιάστηκε μέσα από το «Αποκαλυπτικό δελτίο» του EXTRA 3 και από τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο», όπως γράφει η ιστοσελίδα stifora.gr.
(Η αίσθηση η δική μας είναι ότι αυτός ο διαδικτυακός τόπος ανήκει στον Α. Σπίνο και μάλιστα ο ίδιος δίνει συνέντευξη στον .. εαυτό του, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό).

Λεπτομέρειες για την όλη υπόθεση μαθαίνουμε απ’ την ίδια ιστοσελίδα και την συνέντευξη που δίνει …. ο Αρης στον Σπίνο:

«Αυτό που προκύπτει ως επιπλέον στοιχείο είναι ότι η σύζυγος του Υπουργού έκοβε επιταγές από το προσωπικό τραπεζικό μπλοκ του σε Ιδιοκτήτες χαρτοπαιχτικών λεσχών και σε τοκογλύφους προκειμένου να πάρει χρήματα. Τα χρήματα αυτά που πήρε από τους τρεις που κατήγγειλαν -2500 ευρώ από τον ένα, 4000 ευρώ το πιο πολύ από τον δεύτερο και 3500 ευρώ από τον άλλο- τα έχασε σε μια βραδιά στον τζόγο (χαρτιά). Δηλαδή της τα έδιναν το απόγευμα και το βράδυ τα έπαιζε!!! Όλα είχαν κατεύθυνση το πάθος της. Οι επιταγές, και εδώ είναι το επικίνδυνο, έφτασαν σε τοκογλύφους της Ομονοίας».

Τηλεθεάτρια, λοιπόν, πήρε τηλέφωνο και ζήτησε εξηγήσεις γιατί ενώ είχαν προαναγγείλει απ’ το δελτίο ειδήσεων του Extra3 ότι θα έλεγαν το όνομα του υπουργού ξαφνικά το θέμα ξεχάστηκε και οι παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων έκαναν γαργάρα την όλη υπόθεση.

Φανερά εκνευρισμένος ο Μ. Γιομπαζολιάς έκλεισε το τηλέφωνο στην τηλεθεάτρια και με ύφος δεξιού τραμπούκου της δεκαετίας του ’50 δήλωσε ότι δεν λέει το όνομα του υπουργού «παίρνοντας προσωπικά την ευθύνη» γιατί η κυβέρνηση ενημερώθηκε για ποιον υπουργό εννοούσαν και … πήρε τα κατάλληλα μέτρα!!!!

Τι μας λες ρε γίγαντα;;;;!!!
Σε ποια σχολή έμαθες αυτή την δημοσιογραφία; Μήπως απ’ την ίδια σχολή που αποφοίτησαν και οι “παραπλανημένοι” ελεγκτές που ξελάσπωσαν τον Γ. Κουρή απ’ τα εικονικά τιμολόγια και τις φορολογικές παραβάσεις που ξεπερνούσαν τα 16 δισ. δρχ;

Και καλά ο Α. Σπίνος. Είναι γνωστός ο ρόλος του. Αλλά εσύ κ. Γιομπαζολιά που έχεις ένα αλέκιαστο δημοσιογραφικό παρελθόν;
Κρίμα για το κατάντημα σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *