Ανακοίνωση Συνεργασίας με Σύριζα

Χωρίς σχόλια και επειδή προηγουμένως δημοσιεύσαμε ανάρτηση που καυτηριάζαμε την στάση του Γιάννη Δημαρά δημοσιεύουμε την ανακοίνωση που υπογράφει και μας έστειλε  ο Στάθης Παναγούλης σαν εκπρόσωπος της πολιτικής Κίνησης «Αλληλεγγύη» με την οποία μας γνωστοποιεί την συστράτευση με τον Σύριζα πρώην μελών του Αρματος Πολιτών

18/4/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Τρόϊκα, οι διεθνείς τοκογλύφοι και το ντόπιο κατεστημένο που τους εκφράζει, με τα όλο και αυξανόμενα μέτρα οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Κανένας πολίτης, δεν πρέπει να απουσιάσει από τη μάχη για την ανατροπή τους.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία, τα στελέχη και οι φίλοι του Άρματος Πολιτών, που διαφωνήσαμε με την προσωπική επιλογή του Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί στις εκλογές με τον Π. Καμμένο, διαχωρίζουμε τη θέση μας και δημιουργώντας την πολιτική κίνηση με την ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», αποφασίζουμε :

την πολιτική και εκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, διατηρώντας την αυτονομία μας, στην προγραμματική εκείνη βάση που έχει εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας.

Για να μπορέσει ο λαός μας και η νέα γενιά να έχει μέλλον και προοπτική, ζωή με αξίες και ιδανικά, και όχι επιβίωση με δανεικά.

Για την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Παναγούλης Στάθης

Επικοινωνία: stathispanagoulis@yahoo.gr

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/04/blog-post_4386.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *