Πλαστικές σφαίρες και χημικά και σήμερα στην Λευκκίμη


Αποθρασιμένες εντελώς οι δυνάμεις καταστολής –«δυνάμεις κατοχής» τις ονομάζουν οι ντόπιοι κάτοικοι- στην Λευκκίμη Κέρκυρας έδωσαν και την σημερινή τους αποκρουστική παράσταση.

Αφού είδαν ότι δεν τους ζήτησε κανείς την παραμικρή ευθύνη αφού ουσιαστικά αυτοί σκότωσαν πριν λίγο καιρό την άτυχη γυναίκα, σήμερα επανέλαβαν την βρόμικη αποστολή τους.

Όπως καταγγέλλει ο αυτόπτης μάρτυρας Γιώργος Πανδής, με βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, “η αστυνομία έριξε μεγάλη ποσότητα χημικών αδιάκριτα, πολλά παιδιά τα φάγανε στο πρόσωπο και έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση όχι καταστολής αλλά κατοχής… αν αυτή είναι η ελλάδα που θέλουν να φτιάξουν να μας το πουν να το ξέρουμε… πάνε να κάνουν ένα παράνομο έργο σε μια ακατάλληλη θέση…»

Και οι κάτοικοι δεν σταματάνε εδώ. Καταγγέλλουν πως οι ΜΑΤατζήδες έκαναν αδιακρίτως χρήση πλαστικών σφαιρών και χημικών και ότι με λαμογιές έχουν αλλάξει ιδιοκτησία στα χωράφια, στα οποία θα κατασκευαστούν οι εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ.

Πέρα απ’ όλα τα’ άλλα είχε και ένα ευτράπελο η σημερινή ιστορία. Οι ΜΑΤατζήδες έδειραν και ένα μπάτσο που ήταν εκεί με πολιτικά. Αντιγράφουμε από το «Πρώτο Θέμα»: «Οι αστυνομικοί «χτύπαγαν» με ιδιαίτερο …ζήλο και χωρίς φυσικά σχέδιο με αποτέλεσμα να ξυλοφορτώσουν άγρια και τον αστυνομικό υποδιευθυντή του νησιού. Φαντάζει απίστευτο, αλλά ο αξιωματικός που πήγε στο σημείο για να συντονίζει τις ενέργειες των ΜΑΤ έφαγε ξύλο γιατί οι υφιστάμενοι του δεν τον αναγνώρισαν καθώς φορούσε πολιτικά».

Πέρα απ’ την πλάκα τώρα.

Ηδη θρηνήσαμε μια νεκρή γυναίκα και υπήρξαν δεκάδες τραυματίες στον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι της Λευκκίμης. Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε την τακτική του δέρνω και σκοτώνω αυτής της κυβέρνησης;

 

Το βίντεο είναι από www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *