Εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε όλη την Ελλάδα σε Αττική και Β. Ελλάδα

Παρασκευή 20/4:

Στην Κατερίνη, εκδήλωση με θέμα «Υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση», στις 8 μμ στο Στέκι Πολιτών-Χώρος κοινωνικού πολιτικού και πολιτιστικού προβληματισμού και παρέμβασης, (Α’ Πάροδος Βότση 5, πεζόδρομος), με τα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Παναγιώτη Μαυροειδή και Χαρίλαο Αρχοντή.

Στο Κιλκίς, εκδήλωση – συνέλευση, στις 7μμ, Παρασκευή 20 Απρίλη, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. Θα μιλήσουν τα μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σπύρος Μαρκέτος, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ και Ηλίας Ν. Σμήλιος, δάσκαλος.

Σάββατο 21/4:

Στη Ν. Μάκρη (Δήμος Μαραθώνα), εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση», στις 6μμ στο (πρώην) Δημαρχείο της Ν. Μάκρης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Σαραφιανός, μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στη Βέροια, συζήτηση πάνω στις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στις 12μ, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Μαυροειδής, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές Αναστασία Μουσκεφτάρα, ειδική παιδαγωγός-ψυχολόγος, Θωμάς Σουνάπογλου, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, Ντίνος Πασχούλας, δάσκαλος. Θα ακολουθήσει συντροφική κουζίνα.

Στη Νάουσα, συζήτηση με θέμα «Μετά τις εκλογές τι; Υπάρχει άλλος δρόμος;», στις 8μμ στην Εύξεινο Λέσχη. Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Μαυροειδής, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές Αναστασία Μουσκεφτάρα, ειδική παιδαγωγός-ψυχολόγος, Θωμάς Σουνάπογλου, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, Ντίνος Πασχούλας, δάσκαλος.

Στην Κοζάνη, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Κοζάνης, στο Εργατικό Κέντρο, στις 6μμ.

Κυριακή 22/4:

Στην Αρτέμιδα (Σπάτα-Αρτέμιδα), εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση», στις 11πμ, στο Πνευματικό Κέντρο της Αρτέμιδας (3η στάση Βραώνας). Θα μιλήσει ο Βασίλης Συλαϊδής, συνδικαλιστής, μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στην Έδεσσα, εκδήλωση με θέμα «Υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση», στις 7.30, στο Καφενείο Βυζάτης. Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Μαυροειδής, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας Νίκος Λουσιώτης.

Στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, εκδήλωση με θέμα «Οι αγώνες για τα δημοκρατικά δικαιώματα στην Ελλάδα του Μνημονίου», στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, στις 6μμ. Θα μιλήσουν οι Μπάμπης Κουρουνδής και Κώστας Γούσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *