ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!

Δυστυχώς δεν ήθελε και πολύ και οι φασιστικές νεοναζιστικές συμμορίες αποθρασύνθηκαν εντελώς.

Από τη μία η καθημερινή προβολή τους στα γκάλοπ και από την άλλη η εμφάνιση με νέους γκεμπελικούς όρους της πλασματικής απειλής των μεταναστών και το αυγό του φιδιού επωάστηκε. Λέγεται Χρυσή Αυγή και για αυτή μπορούν να είναι περήφανοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ΜΜΕ και όσοι επενδύουν στη μετατροπή της λαϊκής οργής σε εκφασισμό της κοινωνίας.

Τα γεγονότα στην επέτειο της ηρωικής εξόδου του Μεσολογγίου είναι ένα δείγμα στη δραματική τροπή των πραγμάτων. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων, το στρατιωτικό άγημα που συμμετείχε στην παρέλαση είχε συνοδεία από 30 περίπου ροπαλοφόρους φασίστες!

Με την ανοχή αξιωματικών και αστυνομίας συμμετείχαν ουσιαστικά στην παρέλαση.

Η ομάδα των χρυσαυγιτών κραύγαζε την ώρα του εθνικού ύμνου θυμίζοντας παραστρατιωτική οργάνωση. Στο τέλος επιτέθηκαν φραστικά στους αμήχανους φαντάρους επειδή δεν φώναζαν δυνατά στον εθνικό ύμνο. Δεν χόρτασαν τα ακροδεξιά αυτιά τους εθνικιστικά ντεσιμπέλ. Ακόμη όμως πιο ανησυχητική ήταν η στάση των αξιωματικών που αντί να προστατεύσουν τους φαντάρους τους έκραξαν από πάνω για τον ίδιο λόγο.

Είτε θαύμασαν τα παλικάρια της χρυσής αυγής κάνοντας όνειρα για το πώς θα διοικούσαν μια τέτοια ομάδα, είτε όλο το σκηνικό ήταν σε γνώση τους κάτι που φέρνει στο προσκήνιο όλο το πλέγμα του σύγχρονου μιλιταρισμού.

Περιμένουμε από τους εμπλεκόμενους να μην κρυφτούν και απαιτούμε εξηγήσεις για κάθε ενδεχόμενο.

Αλήθεια πόσο αντίθετη εικόνα με τις σιδηρόφρακτες παρελάσεις την 25η Μαρτίου στην Αθήνα και άλλες πόλεις, όταν μάλιστα τα πρωτοφανή αστυνομικά και τρομοκρατικά μέτρα ελήφθησαν με πρόσχημα την αντιμετώπιση των Ακροδεξιών Πολιτοφυλακών, συγκοινωνούντα δοχεία των Νεοναζιστών και των Λεσχών Εφέδρων που πληρώνει, ελέγχει και καθοδηγεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!

Η εικόνα της ειδυλλιακής συνεργασίας ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ-Ασφαλιτών και όλων των πραιτοριανών του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και της Τρόικας Ε.Ε.ΔΝΤ με τα φασιστικά καθάρματα, πόσο διαφορετική είναι από το ξύλο, τις συλλήψεις, το χημικό πόλεμο και τις δολοφονικές απόπειρες αστυνομικών οργάνων κατά διαδηλωτών.

Φανερό ποιους φοβάται η χούντα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και ποιους χαϊδεύει και αναδεικνύει.

Εχθρός τους το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα που στέκεται μαζικό και μαχητικό αντίπαλο δέος στην πολιτική τους ενώ  τα ακροδεξιά δεκανίκια ήταν είναι και θα είναι στην υπηρεσία τους. Αποπροσανατολίζουν και δρουν ως συμπληρωματική δύναμη καταστολής. Οι θεωρίες περί άκρων που συναντιούνται αποδεικνύονται μπαρούφες και ψέματα. Αποκρύπτουν την απλή συνέχεια των αστικών κομμάτων εξουσίας, των καθεστωτικών ΜΜΕ, των δυνάμεων καταστολής και του επιχειρηματικού κόσμου με τις ναζιστικές ορδές. Αυτοί τους προβάλλουν, τους χαρτζιλικώνουν, τους καλύπτουν και τους χρησιμοποιούν ενάντια στους κοινωνικούς αγώνες και τον εργαζόμενο λαό μας που τον αντιμετωπίζουν ως εσωτερικό εχθρό.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αντιστράτηγος Α/ΓΕΣ Ζιαζιάς τι έχουν να πουν για την συνύπαρξη Στρατιωτικού Αγήματος και Νεοναζιστών; Έτσι τιμούν αυτοί την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου; Ή μήπως αποδεικνύεται  το κουστούμι του υπουργού ταιριάζει με τη φαιοπράσινη στολή του τραμπούκου συμμορίτη;

Απαιτούμε τη διερεύνηση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία των αξιωματικών που είχαν την ευθύνη του στρατιωτικού αγήματος.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *