Δεν έχουν το Θεό τους στον ΣΥΡΙΖΑ!

Θα μας τρελάνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν το πιστεύαμε, τρίβαμε τα μάτια μας. Κοιτάξαμε το ημερολόγιο, μήπως δείχνει 1η Απριλίου. Σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι συνωνυμία, είναι όμως και το όνομα σπάνιο: Ιφικράτης Αμυράς!

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας, κάτω από τον αρχηγό Αλέξη Τσίπρα…

Το διασταυρώσαμε τελικά κοιτάζοντας εδώ και εδώ. (Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα Αμυρά: απαλείφθηκε το όνομά του από το πρώτο λινκ που δίνουμε. Καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν καμιά δημόσια εξήγηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σειρά ιστότοπους -ΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, TVXS κλπ- το ψηφοδέλτιο εξακολουθεί να παραμένει στην αρχική του μορφή, με την υποψηφιότητα Αμυρά. Η απάλειψη του ονόματος από τον επίσημο ιστότοπο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σε χρόνο μεταγενέστερο από την ανάρτησή μας. Στην φωτό η ανακοίνωση της υποψηφιότητας από το μπλογκ του Αμυρά όπως είναι αναρτημένη μέχρι αυτή τη στιγμή, 22/4  5.45′)

Γράψαμε παλαιότερα πως έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές αλλά δεν  φανταζόμασταν μέχρις εκεί. Τον έδιωξαν από το ΕΠΑΜ σαν ακροδεξιό και τον περιμάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Από το ΕΠΑΜ που δεν έχει βέβαια πρόβλημα να κατέβει μαζί με τον Παπαθεμελή… Στα μπλογκ του ‘χώρου’ καταγγέλλεται σαν ‘δωδεκαθεϊστής- νεοπαγανιστής’ που οργάνωνε τις λαμπαδηδρομίες κατά τα αρχαιοελληνικά πρότυπα.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως συμμετείχε στο ακροδεξιό Πατριωτικό Μέτωπο και στους 300 Έλληνες όπως διαβάζουμε δεξιά και αριστερά, γι’ αυτό προσφεύγουμε στο προσωπικό του μπλογκ:

Εμπνεόμενος από το Λυκούργειο σύστημα, δηλώνει οπαδός της Αριστοκρατίας και καταδικάζει τις φυλετικές επιμειξίες. Τάσσεται υπέρ της ενδογαμίας του ελληνικού έθνους και υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής. Υποστηρίζει την βιολογική ιδιαιτερότητα των Ελλήνων και την άμεση και χωρίς όρους απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Καλεί τον Λαό σε αποχή από τις κατοχικές εκλογές, ο ίδιος πλασάρεται όμως υποψήφιος στην πρώτη ευκαιρία. Μιλάει για ιδιωτική πρωτοβουλία και οικονομικό πατριωτισμό, υπέρ μιας εθνοφυλετικής Αριστοκρατικής ηγεσίας, κατά των εκτρώσεων, υπέρ της νομιμοποίησης της οπλοφορίας και οπλοκατοχής από νομοταγείς πολίτας.

Προτείνει τελετές αφής του ιερού πυρός από Ελληνίδες Ιέρειες, ασπάζεται το Δωδεκάθεο και αγωνίζεται ως πολιτικός για την επισημοποίησή του στην Ελλάδα.

Δεν έχουν το Θεό τους στον ΣΥΡΙΖΑ! Είπαμε, εκλογές έρχονται, ανθεί το λαθρεμπόριο της ‘ενότητας’, αλλά όχι κι έτσι…

Ας παρακολουθήσουμε μερικά αποσπάσματα από την πολιτική φιλοσοφία της νέας ‘μεταγραφής’ του ΣΥΡΙΖΑ. (Άδικα καθώς φαίνεται ‘χάλασε του Παϊτέρη’, του συμπαθούς καλλιτέχνη που απλώς περιπλανήθηκε κατά καιρούς στο ΠΑΣΟΚ και το ΔΗΚΚΙ παλαιότερα, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του Σαμαρά και, αφού φλέρταρε με το ΛΑΟΣ, κατέληξε υποψήφιος της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές.)

Τα αποσπάσματα τα παρουσιάζουμε σε ενιαία μορφή- ολόκληρη η ‘Πολιτική Φιλοσοφία’ του εδώ

ο σχολιασμός μας με κόκκινα.

 

 

Πολιτική Φιλοσοφία

 

Ως ενεργός πολιτικός, θα πολεμώ πάντα για τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.

Ως ενεργός πολιτικός μάχομαι υπέρ ιδεών που ενδυναμώνουν το Ελληνικό Έθνος δημογραφικώς, γεωπολιτικώς, οικονομικώς, πολιτιστικώς, στρατιωτικώς.

1. Θρησκεία

Ασπάζομαι την Ελληνική Θρησκεία των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών, και αγωνίζομαι ως πολιτικός για την επισημοποίησή της στην Ελλάδα.

Αγωνίζομαι για την ανέγερση των Ναών των Πατρώων Θεών και την προστασία όλων των Μνημείων του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

Στο Μαντείο των Δελφών θα γίνεται η αφή του ιερού πυρός από Ελληνίδα Ιέρεια, αντί να στέλνει μισθωμένο αεροπλάνο η κυβέρνηση στην Ιερουσαλήμ για να λάβει το «αληθινό» φώς.

Καλώ τον Λαό σε αποχή από τις κατοχικές εκλογές. (Παρ’ όλα αυτά φιγουράρει πρώτο τραπέζι στην Α’ Αθήνας ευκαιρίας δοθείσης –για να βλέπουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τι κύρος έχουν οι όρκοι τιμής που κάνει από το μπλογκ του:

Συμβόλαιο Τιμής με τον Ελληνικό Λαό

 

Ομνύω πίστιν εις τα Ιερά Νάματα του Ελληνισμού.

 

Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα τηρήσω όλες τις δεσμεύσεις μου, όπως εξηγγέλθησαν προεκλογικώς.

 

Ουδέποτε θα συνεργαστώ με τους προδότες και τους δωσίλογους του Μνημονίου.

 

Θα αγωνιστώ μέχρις εσχάτων για να οδηγηθούν στην αγχόνη, στην πλατεία Συντάγματος.

 

Άλλως, εις περίπτωσιν κυβιστήσεως, αποδέχομαι προκαταβολικώς την θανατική ποινή, επί ασπαλάθων, επιβληθησομένη από λαϊκά δικαστήρια. Ως αρμόζει εις τους τυράννους.

 

Παραιτούμαι της βουλευτικής ασυλίας για αδικήματα αφορώντα την κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

 

Αναγνωρίζω προκαταβολικώς τον θεσμό της ανακλητότητος των αιρετών αξιωματούχων, και αποδέχομαι ότι οι εντολείς μου έχουν την εξουσία να με ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή, ασχέτως τί ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

 

Μετά τιμής

Ιφικράτης-Απόστολος Αμυράς 

υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών)

Θεωρώ κυρίαρχη ιδεολογία το Έθνος, και όχι περιοριστικώς τους πολίτας εντός Ελλαδικού χώρου.

3. Γλώσσα

Η Αρχαία Ελληνική γλώσσα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία, και μάλιστα από το νηπιαγωγείο.

Η μάχη για να καταστεί επίσημη γλώσσα της Ελλάδος θα είναι μακρά αλλά νικηφόρος.

5. Δημογραφικό πρόβλημα

Η δημογραφική ευρωστία του Ελληνικού Λαού αποτελεί βασικό στοιχείο επιβιώσεως και Εθνικής Αμύνης.

Αγωνίζομαι για την προστασία της ενδογαμίας και την ενίσχυση των Ελλήνων πολυτέκνων. Καταδικάζω τις φυλετικές επιμειξίες και το δίκαιον εδάφους ως άκρως ανθελληνικές δοξασίες.

Η βιολογική ιδιαιτερότης των Ελλήνων (αλήθεια, οι συνυποψήφιοί του δεν ανατριχιάζουν;) και η πολιτιστική συνέχεια αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο των πολιτικών μου απόψεων.

Είμαι κατά των εκτρώσεων. Δεν αποτελεί απελευθέρωση αλλά καταστροφή της γυναίκας. (Αμφίσημη δήλωση. Τι εννοεί; Ότι θα αποφύγει ο ίδιος να κάνει έκτρωση; Ή ότι δεν θα επιτρέπει στις γυναίκες να ορίζουν το σώμα τους; “Δυοίν θάτερον”… Το ψηφοδέλτιο κατά τα άλλα  τηρεί την ποσόστωση)

Ο οικονομικός πατριωτισμός (τα έχουν αυτά τα αυστηρώς αντιμνημονιακά μέτωπα…) είναι η μόνη διέξοδος για την ανάπτυξη της Ελλάδος. Δουλειά στους Έλληνες εργαζομένους.

Υποστηρίζω την μεικτή οικονομία, με έμφαση στην ιδιωτική πρωτοβουλία μέσα σε ένα εθνικό πλαίσιο.

Η συνεισφορά των Ελλήνων στο κοινό ταμείο θα γίνεται με άλλα μέτρα και αξίες. Ενδεικτικώς, οι Έλληνες συνεισφέρουν στο κοινό ταμείο όταν κάνουν πολλά παιδιά, όταν μελετούν την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, όταν κάνουν εφευρέσεις, όταν μαθαίνουν πολεμικές τέχνες.

9. Αριστοκρατία

Πιστεύω στην Πολιτεία των Αρίστων.

Η αξιοκρατία θα είναι το βασικό στοιχείο της δημοσίας διοικήσεως. (τετριμμένο τσιτάτο Μαυρογιαλούρου)

Τα ικανότερα μέλη αναδεικνύονται με φυσική επιλογή.

Η κληρονομική δημοκρατία πρέπει να εξολοθρευτεί ανηλεώς.

Η ολιγαρχική φαυλοκρατία πρέπει να αφανιστεί βιαίως.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία πνευματική και εθνοφυλετική Αριστοκρατική ηγεσία (η Αριστερά ‘σύριζα’ με το ΛΑΟΣ…) που θα την απεγκλωβίσει από το σημερινό αδιέξοδο.

10. Σκλαβωμένες Πατρίδες

Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Δεν υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες. Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες που περιμένουν να τις απελευθερώσουμε.

Υποστηρίζω τους ΕθνικοΑπελευθερωτικούς Αγώνες.

Σε Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, Μακεδονία, Ιωνία η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις. Δεν μπορεί να αδιαφορεί για τα εδάφη και τους πληθυσμούς υπό κατοχήν. (“Εδάφη υπό κατοχήν”, “υποχρεώσεις”… Στον από πάνω σου στο ψηφοδέλτιο το είπες;) Ούτε επιτρέπεται να αδιαφορεί για την αναβίωση του νεο-οθωμανισμού.

Υποστηρίζω το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να φέρουν όπλα για να υπερασπίσουν την ζωή και την περιουσία τους.

Θα επιδιώξω την νομιμοποίηση της οπλοφορίας και οπλοκατοχής από νομοταγείς πολίτας. (Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, αυτά τα έχει πει πρώτος ο Καρατζαφέρης. Η πασοκοποίηση όμως της αριστεράς έχει σαν παρενέργεια το ‘χέρι-χέρι’. Έτσι είναι, “ενός κακού μύρια έπονται”, για να είμαστε και στο πνεύμα του πολιτικώς φιλοσοφούντος υποψηφίου)

12. Εποικισμός και λαθρομετανάστευση

Η Ελλάδα εκτός από την οικονομική κατοχή, υφίσταται δημογραφική εισβολή από εκατομμύρια αλλοφύλων που αλλοιώνουν την εθνική ταυτότητα του Ελληνισμού.

Ο εποικισμός της Ελλάδος από όμορα κράτη σύντομα θα προξενήσει εσωτερικούς και εξωτερικούς πολέμους.

Υποστηρίζω την άμεση και χωρίς όρους απέλαση όλων των λαθροεποίκων. (Ξεκίνησαν απ’ την ακροδεξιά, τα λέει ο Χρυσοχοΐδης κι ο Σαμαράς, διαχέονται τώρα και στην αριστερά ‘χάριν της ενότητας’. Αλλά ας μην είμαστε σεχταριστές…)

Θα εισηγηθώ την αφαίρεση της ιθαγενείας σε όσους παρανόμως εισήλθαν στην χώρα μας.

Η παραβίαση των συνόρων θα ισοδυναμεί με κατασκοπευτική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδος και θα τιμωρείται ως κακούργημα.

Δεν αναγνωρίζω τα φληναφήματα περί ανθρωπισμού.

Ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται στην Ελλάδα είναι εις βάρος των Ελλήνων. (Ο κακεντρεχής θα σχολίαζε ότι θύμα ρατσισμού έπεσε και ο Παϊτέρης που ‘έφαγε πόρτα’. Πέρασε και αυτός σύριζα από το ΛΑΟΣ και από το ΔΗΚΚΙ που τώρα στηρίζει τον Ιφικράτη.)

Θα εισηγηθώ την επαναφορά της θανατικής καταδίκης για ειδεχθή εγκλήματα.

Θεωρώ ότι υπήρξε μία Χρυσή Εποχή, ένας υψηλοτάτου επιπέδου προκατακλυσμιαίος πολιτισμός.

Οι μεγάλες αλλαγές στις Εποχές και οι κατακλυσμοί προήλθαν από προσκρούσεις τεραστίων μετεωριτών στην Γη, και γι’ αυτό εξαφανίστηκαν ζώα όπως οι δεινόσαυροι.

Δεν αποδέχομαι ούτε την μονοθεϊστική αλλά ούτε και την δαρβινική άποψη για την εξέλιξη των ειδών. (Παρ’ όλα αυτά, λίγες γραμμές παραπάνω, στο περί Αριστοκρατίας εδάφιο, δέχεσαι την φυσική επιλογή στην κοινωνία: “Τα ικανότερα μέλη αναδεικνύονται με φυσική επιλογή.” Κοινωνικός δαρβινισμός δηλαδή…)

Ο μονοθεϊσμός ( έτσι είναι στις ανορθόδοξες μετωπικές συμπαρατάξεις: ο Θεός έχει δώδεκα συνιστώσες…) θεωρεί ότι τα ζώα με την σημερινή τους μορφή δημιουργήθηκαν μονομιάς από κάποιον εξωγενή θεό. Ο Δαρβίνος θεωρεί ότι από τότε που δημιουργήθηκε η Γη έχουμε μία ευθύγραμμη εξελικτική πορεία των ειδών.

Ασπάζομαι την Ελληνική αντίληψη της ιστορίας η οποία μιλά για κύκλους της Ιστορίας και θεωρεί ότι υπήρξαν μεταλλάξεις ειδών ύστερα από κατακλυσμικές επιδράσεις των μετεωριτών που έπληξαν την Γη.

Θεωρώ λανθασμένη την διχοτόμηση ύλη-πνεύμα. Ασπάζομαι τον Υλοζωισμό, ο οποίος θεωρεί το σώμα και το πνεύμα ως όλον, αρρήκτως συνδεδεμένα.

http://iphicratisamyras.blogspot.com/p/blog-page_24.html

 

Βρίσκετε πως έχουν μεγάλη σχέση με αριστερά όποιου είδους, κοινοβουλευτική, ρεφορμιστική, ρεβιζιονιστική ή άλλη, όλα αυτά; Να τον χαίρονται οι συνυποψήφιοί του.

Δεν είναι για γέλια, καθώς τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φουσκώνουν μεταξύ άλλων και για αυτό, επειδή τέτοιες γελοίες κατά τα άλλα απόψεις βρίσκουν νομιμοποίηση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και δυστυχώς, για ψηφοθηρικούς λόγους, και από κόμματα της αριστεράς.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΤΟΥ ΣΥΝΔYΑΣΜΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Α’ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΑΜΥΡΑΣ ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ

Ιφικράτης Αμυράς

ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ

ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΣΑΠΟΥΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ

ΣΚΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΙΑ

ΨΥΚΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Υ.Γ.: Όσοι ‘άπιστοι Θωμάδες’, μέρα που ξημερώνει αύριο, θέλουν να ‘θέσουν τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων’ διαβάζοντάς τα από το πρωτότυπο, ας σπεύσουν. Δεν προβλέπουμε να μακροημερεύει η ανάρτηση της ‘Πολιτικής Φιλοσοφίας’ στο μπλογκ του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ.

kokkiniotis

0 απαντήσεις στο “Δεν έχουν το Θεό τους στον ΣΥΡΙΖΑ!”

 1. Το διασταυρώσαμε τελικά κοιτάζοντας εδώ και εδώ. (Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα Αμυρά: απαλείφθηκε το όνομά του από το πρώτο λινκ που δίνουμε. Καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν καμιά δημόσια εξήγηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σειρά ιστότοπους -ΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, TVXS κλπ- το ψηφοδέλτιο εξακολουθεί να παραμένει στην αρχική του μορφή, με την υποψηφιότητα Αμυρά. Η απάλειψη του ονόματος από τον επίσημο ιστότοπο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σε χρόνο μεταγενέστερο από την ανάρτησή μας. Στην φωτό η ανακοίνωση της υποψηφιότητας από το μπλογκ του Αμυρά όπως είναι αναρτημένη μέχρι αυτή τη στιγμή, 22/4 5.45′)

  Αναρτήθηκε από kokkiniotis σε 21/04/2012 – 03:35

  Σατανικό και να σκεφτεί κανείς ότι το αρχείο PDF της Αυγής 21/04/2012, έχει χρονολογία δημιουργίας 20/4/2012 – 22:30!16

  Καλό είναι να προσέχουμε και να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

 2. Αν αντί για Αμυρά τον έλεγαν Ωμυρά, θαμπαινε τελευταίος….γιατί τόοοοοση φασαρία για το οτι είναι μετά τον αρχηγό; αλλού είναι το θέμα κι αλλού εστιάζουν

 3. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει εντύπωση η περίπτωση του φασισταριού.

  Ας διαβάσει όποιος δεν έχει διαβάσει τη συνέντευξη του Τσίπρα πριν από μηνες στο olympia.gr και ας βγάλει τα συμπερασματά του για τη μαρκετινίστικη ξεφτιλισμένη στροφή του Σύριζα.
  Ας διαβάσει ειδικά τις απόψεις του Τσίπρα για το μεταναστευτικό.

  Όσο και να σιωπούν συνενοχικά οι συνιστώσες του Σύριζα, η δεξιά στροφή πιο δεξιά δε γίνεται.

  Αρχιζουμε να καταλαβαίνουμε πια ότι και η πολύφερτη ενότητα της αριστεράς δεν είναι παρά άλλο ένα μαρκετινίστικο τέχνασμα πλειοδοτικής τάχα ανοιχτότητας.

  υγ: να θυμίσουμε ότι ο Σύριζα συνεργάστηκε με πασοκ, νδ, λάος στην Ικαρία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

 4. Απο πότε οι θρησκευτικές απόψεις ενοχλούν κάποιους ;;
  θεωρείται αριστερό κ’ προοδευτικό αυτό η δεξιοσυντηριτικό ;;;

  Σε τι θεο πιστεύει ο καθένας είναι δικό του ,πολλές φορές βιωματικό,θέμα.

  Μας πείραξε η λέξη σκλαβωμένες , χαμένες πατρίδες ,η επαναστατικότητα
  ως προς καθε τι άδικο δεν θεωρείται πλέον αριστερή πράξη ;;

  Η μήπως οτι χρησιμοποιείται η λέξη λαθραίος για να προσδιορίσει το μεταναστευτικο πρόβλημα , λαθραίοι είναι ρε παιδιά γι αυτό λέμε να τους βγάλουμε χαρτιά κ’ να τους στειλουμε στις χώρες που επιθυμούν να πάνε…

  Αν θέλουμε κάποτε να κυβερνήσουμε κ να κάνουμε πράξη τα οσα θαυμαστα΄ έχει η αριστερή ιδεολογία πρέπει πρώτα ν’ αποβάλουμε τα κομπλεξ μας ..κ’ μετα ν’ ενωθούμε…

  Νίκος Φάληρο

 5. Το περιστατικό με τον Αμυρά ήταν ίσως και αναμενόμενο κάποια στιγμή απο τη στιγμή που τα ψηφοδέλτια καταρτίζονται με κριτήρια “marketing” ειδικά σε κόμματα χωρίς συγκεκριμένο πολιτικό και ιδεολογικό περιεχόμενο όπως ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ (βλ. τις αγεφύρωτες αντιθέσεις στο προεκλ. πρόγραμμα περί αντι-μνημονίου αλλά πίστη και αφοσίωση στο ευρώ κλπ)

 6. Αγαπητοί φίλοι
  Λυπάμαι πάρα πολύ για την σπουδή σας να εμφανίσετε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ως συνεργαζόμενο με υποψήφιους δωδεκαθεϊστές κ.λ.π δεν προσέξατε ελπίζω όχι ηθελημένα πως το όνομα του συγκεκριμένου έχει απαλειφθεί από τα ψηφοδέλτια.Μπορείτε να το διαπιστώσετε » σερφάροντας » στο επίσημο ιστολόγιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
  Κρίμα που είστε απλά και μόνο επικριτικοί προς το κόμμα που » σήκωσε » όλο σχεδόν το βάρος της αντιπολίτευσης μέσα και έξω από την Βουλή, αντί να έχετε συνταχθεί στον κοινό αγώνα της Ενωτικής Αριστεράς.
  Φοβάμαι ότι έχετε κάνει λάθος με την αυτόνομη κάθοδό σας.
  Ελπίζω επίσης να αποκαταστήσετε σύντομα την αλήθεια.

  • Δεν τον εμφάνισε το Blog, το ίδιο το γκρουπούσκουλο σου τον είχε 2ο όνομα πριν τον αφαιρέσει όταν δημιουργήθηκε ο σχετικό σάλος στο διαδίκτυο… (δεν ήξερα ότι αλλάζουν έτσι απλά τα ψηφοδέλτια σαν κολόχαρτα)

  • Αγαπητέ φίλε Γ. Περαμίκη, δυστυχώς για σας -αλλά και για όλους μας- δεν πρόκειται για δική μας “σπουδή να εμφανίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενο με υποψήφιους δωδεκαθεϊστές κ.λ.π” όπως μας καταμαρτυρείτε. Το όνομα του “συγκεκριμένου” υπήρχε όλη τη νύχτα στο επίσημο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο μας παραπέμπετε. Σας διέφυγε πιθανόν ότι γράφουμε στην ανάρτησή μας πως δεν το πιστεύαμε και το διασταυρώσαμε ακριβώς με το επίσημο αυτό ιστολόγιο. Από εκεί αντιγράψαμε το ψηφοδέλτιο που αναρτήσαμε. Το έχει άλλωστε δει πάρα πολύς κόσμος. Πράγματι απαλείφθηκε από εκεί -και αυτό είναι θετικό- παραμένει όμως αναρτημένο μέχρι αυτή τη στιγμή στον ιστότοπο Iskra. To αναφέρει άλλωστε και ΤΟ ΒΗΜΑ καθώς και μια σειρά ιστοτόπων του διαδικτύου. Είμαστε πράγματι ‘επικριτικοί’ (θα έλεγα, επιεικώς…)προς το κόμμα που τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας.
   Θα μας επιτρέψετε όμως μερικές επιπλέον παρατηρήσεις:

   1/ Μήπως αντί να μέμφεστε εμάς, θα έπρεπε να αναζητήσετε τις ευθύνες σ’ αυτούς που κατάρτισαν τα ψηφοδέλτια;

   2/ Το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν κατεβαίνει στις εκλογές, και μάλιστα αυτόνομα.

   3/ Θα ήταν πιστεύουμε καλό για το χώρο σας να υπερβεί τις λογικές της αυτοαναγόρευσης σε “κόμμα που » σήκωσε » όλο σχεδόν το βάρος της αντιπολίτευσης μέσα και έξω από την Βουλή” και της ταύτισης ενός ολόκληρου κινήματος με ένα κόμμα που επιδιώκει προεκλογικά να αυξήσει τα ποσοστά του.

   4/ Φαντάζομαι ότι από κεκτημένη ταχύτητα γράφετε πως θα έπρεπε όλοι να συνταχθούν “στον κοινό αγώνα της Ενωτικής Αριστεράς”, με τον οποίο ταυτίζετε το κόμμα σας. Δεν σας διαφεύγει υποθέτω ότι υπάρχουν και άλλες δυνάμεις της Αριστεράς και του α/α χώρου που, ανεξάρτητα από το αν κατεβαίνουν ή όχι στις εκλογές, συμμετέχουν ενεργά στο εργατικό κίνημα.

 7. Κοπηκε αμέσως φιλε,μολις στον Συριζα εμαθαν τις αποψεις του.Τζάμπα ο ντόρος.Το ΔΗΚΚΙ τον προτεινε και ειναι οντος οτι νάνε.

  • Δηλαδή Τάσο, ισχυρίζεσαι ότι μπήκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο Α΄ Αθήνας, μετά τον Τσίπρα, χωρίς η πολιτική γραμματεία και η εκλογική επιτροπή του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, να γνωρίζουν τις απόψεις του.
   Θα δυσκολευτεί να το πιστέψει ακόμη και παιδί νηπιαγωγείου.
   Και καλώς θα δυσκολευτεί γιατί διαφορετικά θα πρέπει να πιστέψει ότι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμα αλλά τρύπιο σουρωτήρι που μπάζει επικίνδυνα πολιτικά και ιδεολογικά.
   Ίσως έτσι να ερμηνευονται και οι θέσεις για το χρέος, το Ευρώ, και την ΕΕ κτλ.
   Άλωστε και ο Κουβελάκης έδωσε το στίγμα. Μπορεί η άποψη σου είναι ορθή ή αριστερή αλλά αν δεν είναι πλειψηφική και δεν χαϊδεύει αυτιά τότε τόσο το χειρότερο για την άποψη. Απλά κάνεις μια κωλοτούμπα και όλα καλά.
   Άλλωστε τελευταία γίνονται πολύ της μόδας η αριστερές κωλοτούμπες των chic… αριστερών.

   ΑΑΑ, ρε πόρνη εξουσία ( όπως την αποκαλεί ο Γ. Ρούσης) τι κάνεις, και ειδικά στους λιγούρηδες για καρέκλα.

 8. Ο Αμυράς δεν είναι στο Ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ. Για του λόγου το αληθές, δέστε τον “επίσημο” ιστότοπο του ΣΥΡΙΖΑ: http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1794:ψηφοδελτια-του-συνδυασμού-συνασπισμοσ-ριζοσπαστικησ-αριστερασ-ενωτικο-κοινωνικο-μετωπο-σε-όλη-την-επκράτεια&Itemid

  • Ήταν μέσα το είδα με τα μάτια μου, τώρα το βγάλανε. Πολύ σοβαρό κόμμα/μέτωπο/γκρουπούσκουλο το Συριζα που δεν γνωρίζει αυτούς που για μας είναι πασίγνωστοι φασίστες και τους βάζει 2ο όνομα…

   • Συμφωνώ ότι ήταν μέγιστη μαλακία και γι’ αυτό και τον διώξανε. Το ότι ήταν ακριβώς κάτω απο τον Τσίπρα ήταν απλά αλφαβητικό.

 9. Απιστευτο!!

  Οι θέσεις του είναι καθαρόαιμες ναζιστικές! Τον γνωρίσαμε από το ΕΠΑΜ, αλλά ακόμα και για τον εθνικοπατριώτη Καζάκη οι θέσεις του ήταν ακραίες! Τώρα που βρίσκεται κάτω από τον Τσίπρα είναι όσο τραγικό άλλο τόσο αστείο…
  Αν δεν το μαζέψουν γρήγορα έχει να φάει πολύ επίθεση (από κόμματα της Αριστεράς) και καζούρα (από τον α/α χώρο)!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *