Χρυσοχοΐδης-Σαμαράς στηρίζουν τη ρατσιστική-αστυνομική εκστρατεία και τροφοδοτούν τους νεοναζί

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Χρυσοχοΐδης-Σαμαράς  στηρίζουν  τη ρατσιστική-αστυνομική εκστρατεία και τροφοδοτούν  τους νεοναζί

Ο Χρυσοχοίδης, ο άνθρωπος που δεν διάβασε το Μνημόνιο διαβάζει τώρα το «ο Αγών μου» του Χίτλερ και αντιγράφει τις συνταγές εξόντωσης και φρίκης κατά των εβραίων για να τις εφαρμόσει σήμερα κατά των μεταναστών. Τι άλλο θα κάνουν για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο που είναι εξοργισμένος με τις πολιτικές της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης που έσπειραν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ; Δεν τους φτάνει η κινδυνολογία κατά της αριστεράς ότι θα καταστραφούμε αν δεν έχουν μαζί πάνω από 150 έδρες, τώρα απειλούν να στήσουν στρατόπεδα συγκέντρωσης τώρα για τους μετανάστες και αύριο για το καθένα που θα αντιστέκεται στις άθλιες πολιτικές τους.

Ο Αντώνης Σαμαράς απειλεί ότι θα «ανακαταλάβει το κέντρο της Αθήνας» θυμίζοντας μας τις μαύρες εποχές του ΟΝΝΕΔίτη Καλαμπόκα που στη επιχείρηση ανακατάληψης των σχολείων της Πάτρας το 1992 δολοφόνησε το καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα. Ο Μητσοτάκης τότε  έλεγε στον αστυνομικό να συμπεριφέρεται με το δόγμα «το κράτος είμαι εγώ». Υπερθεματίζει στη κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και στις επιθέσεις στη Νομική  ώστε να μπαινοβγαίνει η Αστυνομία και να κατασταλεί η συλλογική δράση των φοιτητών στο πλευρό της εργατικής  τάξης και των ίδιων των μεταναστών. Αναπολεί τη εποχή της ΕΚΟΦ όταν με τραμπουκισμούς διέλυαν τους φοιτητικούς συλλόγους.

Η εμμονή του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τη ΝΔ να σπρώξουν ψηλά στη προεκλογική ατζέντα «λύσεις»  τύπου Αουσβιτς με στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Αμυγδαλέζα είναι μια βρόμικη ρατσιστική επιχείρηση που νομιμοποιεί τις συμμορίες των νεοναζί να διεκδικούνε θέσεις στη Βουλή. Δεν τους έφτασαν που συνεργάστηκαν με το τσεκουροφόρο Βορίδη και τον Γεωργιάδη στη συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου τώρα ετοιμάζουν την επόμενη μέρα με το επερχόμενο νέο Μνημόνιο όπου οι συνεργασίες της ΕΛΑΣ με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής κατά των απεργών, των διαδηλωτών, της αριστεράς και των μεταναστών θα μπορούν να γίνουν επίσημη πολιτική!

Την ίδια ώρα συνεχίζουν τις αστυνομικές επιδείξεις στο κέντρο της Αθήνας, πότε κατά των μεταναστών και πότε κατά κατειλημμένων χώρων που οι ιδιοκτήτες τους είχαν εγκαταλείψει τη τρωκτική διάθεση των ποντικών, όπως στα Εξάρχεια.

Είναι ώρα να τους φράξουμε το δρόμο με μια μαζική ανταρσία ενάντια στα ρατσιστικά και αστυνομικά σχέδια.

Οι μετανάστες είναι πηγή πλούτου για την οικονομία και γι αυτό οι καπιταλιστές θέλουν να την ελέγχουν ξεζουμίζοντας δισεκατομμύρια με το να μην τους νομιμοποιούν και διασπώντας την εργατική τάξη. Δεν ξεχνάμε ότι με το αίμα και τον ιδρώτα εκατομμυρίων μεταναστών χτίστηκαν τα «θαύματα» της οικονομία τω ΗΠΑ, της κατεστραμμένης Γερμανίας μετα τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και της Ελλάδας της ΟΝΕ και της Ολυμπιάδας. Αν σήμερα, οι καπιταλιστές στη κρίση τους καταστρέφουν την οικονομία, τη παραγωγή και κλείνουν εργοστάσια στο βωμό της κερδοσκοπίας, σίγουρα δεν φταίνε για αυτό ούτε οι απεργοί εργάτες, ούτε οι μετανάστες. Την ανεργία τη γεννά  η κρίση του καπιταλισμού και όχι η μετανάστευση. Τα ρατσιστικά ψέματα εξυπηρετούν τους εργοδότες που απολύουν και σπάνε τις συλλογικές συμβάσεις από τη Ελληνική χαλυβουργεία, μέχρι το Σκαραμαγκά.

Για αυτό διεκδικούμε νομιμοποίηση και άσυλο στους πρόσφυγες, να φίγει η FRONTEX που πνίγει κόσμο στα σύνορα. Να ανοίξουν τα κλειστά εργοστάσια, να δοθούν λεφτά για τα σχολεία, τα νοσοκομεία, για ξενώνες αστέγων και φτωχών και όχι να χτιστούν Νταχάου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η δύναμη που παλεύει αποφασιστικά με αντικαπιταλιστικές λύσεις την ανεργία. Ο Χρυσοχοϊδής και ο Σαμαράς είναι οι πιο ξεδιάντροποι φίλοι του Σαρκοζί και του Λεπέν, είναι επικίνδυνοι για τις ελευθερίες όλων μας. Να τους μαυρίσουμε!

 

Πέτρος Κωνσταντίνου, υποψήφιος βουλευτής Α Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 6932828964, jspg@otenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *