Τι ακούμε πάλι!!!


Παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση την συνεδρίαση της βουλής για την κύρωση της συμφωνίας που αφορά την πόλωση του ΟΤΕ στην Γερμανική εταιρία Deutsche Telecom.

Τα όσα έχουν ακουστεί εκεί μέχρι τώρα μας έχουν αφήσει άναυδους.

Ειδικά αυτά που είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Καχριμάκης και αφορούν την εμπλοκή της γυναίκας του υπουργού Οικονομικών στην όλη υπόθεση.

Φαίνετε ότι το επικοινωνιακό επιτελείο του Καχριμάκη γιατί αμέσως μόλις τέλειωσε την ομιλία του στην βουλή το κείμενο της βρέθηκε αμέσως σε αρκετά blog. Από ένα απ’ αυτά αντιγράφουμε την ομιλία του βουλευτή.

«Ο υπουργός Οικονομικών φαίνεται να έχει πολλούς λόγους να ανοίξει πολλές ακριβές σαμπάνιες απόψε και να πιει στην υγειά των κοροΐδων. Γιατί η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών είναι αυτή που επισήμως ορίστηκε νόμιμος εκπρόσωπος της Jones Lang La Salle στην Ελλάδα. Και ποια είναι αυτή η εταιρεία; Είναι η εταιρεία που διεθνώς έχει ανακοινώσει ότι διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσία της Deutsche Telekom! Στην οποία ακίνητη περιουσία από σήμερα το βράδυ θα έχει προστεθεί και ο έλεγχος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ακίνητης περιουσίας του ΟΤΕ, που χαρίστηκε στους Γερμανούς, χωρίς ποτέ να αποτιμηθεί η αξία των ακινήτων του ΟΤΕ, και τη στιγμή που οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δις και εμπορική αξίας ενάμιση δις ευρώ!

Αυτήν την περιουσία από σήμερα το βράδυ μπορεί και να τη διαχειρίζεται ως σύμβουλος η ίδια η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών, που δεν ξέρουμε και ποτέ δεν θα μάθουμε τι ρόλο έπαιξε πραγματικά σε αυτήν την συμφωνία, μια συμφωνία της οποίας, όσο και αν το απέκρυψε η Κυβέρνηση, βασικό δέλεαρ για τους Γερμανούς, εκτός των άλλων ήταν και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ακίνητη περιουσία του Ελληνικού ΟΤΕ!Το ελληνικό κράτος ζημιώνεται, χάνει τον έλεγχο του κερδοφόρου, στρατηγικά και αναπτυξιακά ανεκτίμητου ΟΤΕ.

Οι Έλληνες ζημιώνονται, χάνουν ένα σημαντικό πόλο ανάπτυξης, εγγύησης της ασφάλειας των εθνικών τηλεπικοινωνιών, αλλά και διαμόρφωσης των τιμών σε βασικές υπηρεσίες. ΟΜΩΣ η άμεση ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του αρχιτέκτονα του ξεπουλήματος του ΟΤΕ, από σήμερα το βράδυ, μπορεί να γιορτάζει για τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ με δυνατότητα να απολαύσει τεράστια οικονομικά ωφελήματα μετά τη συμφωνία αυτού του ξεπουλήματος.

Σήμερα, αποκαλύπτεσθε και ο βασιλιάς, για να μην πω ο τσάρος, στέκεται γυμνός».

Η αντίδραση του Αλογοσκούφη μάλλον αμήχανη ήταν και δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά. Επιδόθηκε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς του βουλευτή –«άνανδρο και συκοφάντη» τον χαρακτήρισε- και αρκέστηκε να πει ότι ”η σύζυγός μου δουλεύει, διότι έχει τρία παιδιά να ζήσει”. Αργότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, συμπλήρωσε ότι αν η εταιρεία της συζύγου του αναλάβει τη διαχείριση των ακινήτων του ΟΤΕ, η ίδια θα υποβάλλει παραίτηση.
Αστειότητες δηλαδή αφού για την ταμπακιέρα δεν τοποθετήθηκε.
Σ’ αυτό το θέμα φυσικά θα επανέλθουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *