Φεστιβάλ Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η Μαχόμενη Αριστερή Κίνηση Σπουδαστών (Μ.ΑΡ.Κ.Σ) ειναι ενα ανεξαρτητο αριστερο σχημα, που δραστηριοποιηται στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, και συμμετεχει στην Ε.Α.Α.Κ.(Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση)

ΜΑΧΟΜΕΝΗ γιατί με συνολικό πολιτικό πρόταγμα παλεύουμε να αποκρούσουμε τα χτυπήματα της πολιτικής που μας θέλει υποταγμένους εργαζόμενους, με πτυχία χωρίς δικαιώματα που δεν παρέχουν μόρφωση και που θέλει μια νεολαία να μην παλεύει για τα δικαιώματα της.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ γιατί επιλέγουμε να αγωνιζόμαστε με τους καταπιεζόμενους και όχι με τους καταπιεστές που διαχειρίζονται τις ζωές μας χωρίς να μας λογαρίαζουν. Επειδή σε ότι μας θέλει υποταγμένους απαντάμε με μαζικούς, ενωτικούς, ανυπότακτους αγώνες στη βάση των ευρύτερων κοινωνικών αναγκών. Γιατί τα όνειρά μας δεν χωράνε στο καθεστώς της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, αλλά ούτε στα καθεστώτα του «υπαρκτού σοσιαλισμού».

ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ κόντρα στην κίνηση του αστικού πολιτικού συστήματος, του κεφαλαίου και των εκφραστών τους μέσα στη σχολή που μας θέλει σπουδαστές χωρίς άποψη και χωρίς παρέμβαση σε ότι συμβαίνει στη σχολή μας και την κοινωνία.

Παρακάτω είναι το link από τον ιστόχωρο του σχήματος με το event:

http://marks-eaak.blogspot.com/2012/04/2-27-28.html

Και αυτό είναι το site με το event από το facebook:

http://www.facebook.com/events/281255318623865/289210561161674/?notif_t=plan_mall_activity

Αφίσα για το φεστιβάλ και κείμενο – κάλεσμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *