Για την παπαγαλίνα της Ν.Δ

Για την τύπισσα που έχει αναλάβει υπεύθυνη για την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας έχουν γραφτεί πάρα πολλά.
Η Φεβρωνία Πατριανάκου λοιπόν, αφού στις επαγγελματικές μπίζνες τα πήγε μια χαρά, ελέω κομματικής θέσης, τώρα ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους σαν … μέντιουμ.

Σε ένα έντυπο που εκδίδετε περιοδικά από την Ρηγίλλης και το επιμελείται η Πατριανάκου -«Σημεία επικαιρότητας», λέγετε- διαβάζουμε: «Εάν ο κ. Παπανδρέου εμμείνει μέχρι τέλους στη θέση του για την προεδρική εκλογή, θα είναι και η τελευταία φορά που θα ασκεί καθήκοντα αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην επόμενη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα αντιμετωπίσει έναν νέο αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης, ελπίζουμε περισσότερο υπεύθυνο και λιγότερο λαϊκιστή»!

Και σκασίλα μας αν η Φεβρωνία θέλει να ανταγωνιστεί τον .. Πιτ Παπαδάκο.

Εμείς θέλουμε να την ρωτήσουμε κάτι άλλο.
Που έχουν καταλήξει η καταγγελίες που έκανε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο δημοτικός σύμβουλος Ρήγας Αξελός σύμφωνα με τις οποίες η εταιρία του άντρα της HELESI ανέλαβε –μέσω φωτογραφικού διαγωνισμού- από τον δήμο Αθήνας «περίεργες» προμήθειες απορριμματοφόρων οχημάτων και λοιπού μηχανολογικού, καθαριστικού εξοπλισμού, αξίας 57.344.768 ευρώ και 3,8 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα;

Δεν νομίζουμε αυτές τις καταγγελίες που υπήρξαν στην «αδέκαστη» «δικαιοσύνη» να τις έφαγε το σκοτάδι. Δεν γίνονται αυτά στην νεοδημοκρατική εποχή μας!

0 απαντήσεις στο “Για την παπαγαλίνα της Ν.Δ”

  1. Για την αποκατάσταση της αλλήθειας την αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την προμήθεια που αναφέρετε, την έκανε σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων, δηλαδή οι παρατάξεις που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ και στο Συνασπισμό και όχι μόνο ο δημ. σύμβουλος που αναφέρετε και εκδικάζετε 18/11/2009.

    Αγλαία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *