Βουλευτόψειρες

Το περιμέναμε, ότι με τα χημικά, τα φυτοφάρμακα, τις παρεμβάσεις στη φύση, θα εξαφανίζονταν κάποια είδη, θα μεταλλάσσονταν κάποια άλλα, ή θα εμφανιζόταν νέα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον. Δυστυχώς, ένα είδος που ως τώρα αγνοούσαμε, έχει προσβάλει την περιοχή μας. Οι επιστήμονες μας έπιασαν δείγματα του είδους αυτού, τα ανέλυσαν και συνέταξαν την παρακάτω έκθεση:

Βουλευτόψειρες είναι το κοινό όνομα για τα είδη της υποτάξης politikus, που κατατάσσεται στην τάξη Πλουτοκρατών Capitalisticus. Το όνομα χρησιμοποιείται και υποτιμητικά.

Η βουλευτόψειρα, είναι παρασιτικό ζωύφιο, που προσβάλλει τον άνθρωπο και τα κράτη. Δεν έχει φτερά, καθώς είναι προσαρμοσμένη να κάνει παρασιτική ζωή. Η βουλευτόψειρα τρέφεται κυρίως με χρήματα των φορολογουμένων. Δεν λέει όχι όμως και σε άλλες πηγές τροφής, όπως μίζες από εταιρίες, εισφορές ανεγκέφαλων μηρυκαστικών κλπ. Τα τελευταία δύο χρόνια, προσβάλει τα οικογενειακά εισοδήματα τρεφόμενη με μισθούς και συντάξεις. Τα χρώματα της ποικίλουν, από νεοφιλελεύθερο μπλε (σε όλες τις αποχρώσεις), ψευτοσοσιαλιστικό πράσινο, φασιστικό σκατί, ή ρεφορμιστικό (κουβελικό) ροζ.

Κάθε τέσσερα χρόνια (συνήθως) μεταλλάσσεται σε υποσχόπτερο, για να πλησιάζουν τα ανυποψίαστα θηλαστικά ώστε να ανέβει πάνω τους. Μόλις γαντζωθεί πάνω στα θύματα, αρχίζει να τρέφεται εις βάρος του ξενιστή.

Αν αφήσουμε τις βουλευτόψειρες θα μας γεμίσουν με τις τοξικές για την υγεία της δημοκρατίας ακαθαρσίες, όπως ψεύτικες υποσχέσεις που προκαλούν παραισθήσεις, αφαίμαξη των οικονομιών μας και πολιτική τύφλωση που μπορεί να οδηγήσει σε δικτατορία.     

Οι ψείρες αυτές, μπορούν να μεταδώσουν κι άλλες επικίνδυνες ασθένειες, όπως η ρουσφετίαση ή πυρετός του διορισμού, ο ωχαδερφισμός και ο καλπάζων αυνανισμός της κάλπης.

Η ψείρα της ελληνικής βουλής, που προσβάλλει συνήθως τις φτωχές χώρες αποικίες, γεννάει τα αυγά της, τα οποία προσκολλάει στους ανθρώπους. Καταπολεμάται με ειδικά φθειροκτόνα τύπου μολότοφ ή γενικής απεργίας και επαναστατικές γιαουρτοαλοιφές ενισχυμένες με πέτρες, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μεγάλη ποσότητα. Επίσης ενδείκνυται η  προληπτική καταπολέμηση στη κάλπη, με Αριστερούς αεροψεκασμούς.

Η λεγόμενη καναλόψειρα του εφηβαίου, είναι ψείρα που είναι συγγενικό είδος με τη βουλευτόψειρα. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλες δόσεις προπαγάνδας που ρίχνει στο θύμα για να τραφεί, με αποτέλεσμα τη διόγκωση των γεννητικών οργάνων και την αφόρητη φαγούρα. Συναντάται στην τηλεόραση, γι αυτό και  το άνοιγμα της TV πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή.

Οι βουλευτόψειρες, αν πέσουν από τη βουλευτική τους έδρα, μετατρέπονται σε ακίνδυνα έντομα, αφού χάνουν την ικανότητα να πίνουν το αίμα του λαού.
Αφιερωμένο στο σκατόψυχο πολιτευτή της νέας δικτατορίας για τα απαράδεκτα σχόλια του, για τους ανθρώπους που τερμάτισαν τη ζωή τους εξ αιτίας του καπιταλισμού.

Αναρτήθηκε από mitsos175

_______________

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΝΔ!

Αντιγράφω το ρεπορτάζ:
” Φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα. Την ώρα που λόγω κρίσης άνθρωποι απελπισμένοι βάζουν τέλος στην ζωή τους, πολιτευτής της ΝΔ γράφει στο fb «Στα @@ μου αν αυτοκτόνησαν»!  Την οργή του κόσμου προκάλεσε η απάντηση του πολιτευτή της Ν.Δ στην Πάτρα Γιάννη Δριμάλα σε σχόλιο πολίτη. Συγκεκριμένα γράφει ο Μάριος Α.:
«Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με… αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανος» μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενα μου:«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»

Όπως ήταν λογικό μόλις ο Μάριος Α. ανέβασε την απάντηση του πολιτευτή έγινε χαμός και αυτό είχε ως συνέπεια ο Γιάννης Δριμάλας που είναι γνωστός στην Πάτρα έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά του, ενώ στη συνέχεια άλλαξε και το όνομά του.
Αλλά δυστυχώς για αυτόν οι εικόνες μένουν με ένα απλό print screen.

Προφανώς έπεσαν «σφαλιάρες» και  άλλαξε  το όνομα του σε Giannis Dgiannis.

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΑΠΌ MITSOS 175: Το ότι είστε καθάρματα, χειρότερα και από πτωματοφάγα όρνια, είναι γνωστό σε μας. Να τα δουν τα γίδια σας, πόσο ενδιαφέρονται τα στελέχη της Πολα – ΝΔ γι αυτούς. Αυτοί, γαλάζια πρόβατα, δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή κανενός άλλου. Έχουν “σταρχιδίτιδα”. Κόψτε τα πολιτικά τους όργανα, γιατί άλλα δεν διαθέτουν, και δώστε τους να τα φάνε. Πριν φάνε εσάς.
Αναρτήθηκε από mitsos175

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *