Επεσε το ndymedia;

Εδώ και αρκετές ώρες δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα του indymedia
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει (δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά που το διαχειρίζονται) και δεν θα θέλαμε να προβούμε σε αυθαίρετες εκτίμησες.
Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του indymedia όταν είχε ξαναβρεθεί στο στόχαστρο των κατασταλτικών μηχανισμών.

Mέσα στα πλαίσια των κατασταλτικών μεθοδεύσεων από το κράτος και τους φασίστες εντάσσεται και η σημερινή δημοσιοποίηση του εξώδικου του ΟΤΕ με σκοπό να κλείσει το athens.indymedia.
Αφού απέτυχαν στις προηγούμενες προσπάθειές τους με τεχνικές μεθοδεύσεις προσπαθούν τώρα να γενικεύσουν την απόλυτη καταστολή. Το σχέδιό τους διαφαίνεται πια ξεκάθαρο. Μετά τις εισαγγελικές “παραγγελίες” ενάντια σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, τα πογκρομ ενάντια στους μετανάστες, ακολουθεί το indymedia, αφού η αντιπληροφόρηση έπαψε προ πολλού να είναι ένα απλό πείραμα και αποδείχτηκε πολλές φορές στο παρελθόν η χρησιμότητά της.

Το Indymedia, εκτός από μέσο διακίνησης ιδεών, αποτελεί ένα αδιαμεσολάβητο μέσο ενημέρωσης σε ό,τι αφορά τις κινηματικές δράσεις. Η απάντηση στην καταστολή δεν μπορεί παρά να είναι άμεση, κινηματική και πολιτική.

Το indymedia είναι δικό μας και θα μείνει ζωντανό,
για όσο το χρειαζόμαστε,
στην πορεία για την αλλαγή αυτού του κόσμου.

indymemia

0 απαντήσεις στο “Επεσε το ndymedia;”

  1. εκφράζουμε όλοι την υποστήριξη μας τώρα,…
    όταν όμως τα πράματα ηρεμήσουν, θα πρέπει τα παιδιά εκεί , όταν κόβουν μία δημοσίευση και δεν είναι οφθαλμοφανής ο λόγος, να δίνουν και μία εξήγηση γιατί κόβεται..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *