Για το Νίκο.

Να εκφράσω τη βαθιά λύπη μου, για την ύπουλη κρατική δολοφονία ενός ακόμα συνάνθρωπου μας, ακαδημαϊκού, που προτίμησε να πεθάνει, παρά να ζει σε μια τέτοια χώρα. Ο Νίκος Παλυβός, Δρ. γεωλογίας,  εκλεγμένος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, 38 χρονών, δυστυχώς αυτοκτόνησε.

Ο Νίκος Παλυβός ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ υπό αναμονή τοποθέτησης. Οι άνθρωποι αυτοί, γύρω στους 800, ενώ εκλέχτηκαν και πήραν θέση στο πανεπιστήμιο, δεν διορίστηκαν ποτέ λόγω μνημονίου.Τα χρήματα για τους καπιταλιστές είναι πάνω απ όλα.

Νίκο, δεν έπρεπε. Για τα ανθρωπόμορφα καπιταλιστικά τέρατα, είναι ένας αντίπαλος λιγότερος. Δεν καταλαβαίνουν από αυτή την μορφή διαμαρτυρίας. Αν είχαν τσίπα, δε θα φτάναμε σ’ αυτό το σημείο. Το μόνο που τους τσούζει είναι η απώλεια της κουτάλας. Γι αυτό και χρειάζεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ κι όχι αυτοκτονία. Παλεύουμε για καλύτερη αξιοπρεπή ζωή, όχι για αξιοπρεπές τέλος.

Προς όλους τους συνανθρώπους μας: Μην απελπίζεσθε. Μην χάνεστε εσείς οι γενναίοι, οι έντιμοι κι αφήνετε τα πουλημένα τομάρια ατιμώρητα. Τα παιδιά σας, οι σύντροφοί σας, οι φίλοι, έχουμε ανάγκη ΕΣΑΣ, όχι αυτούς.

Να είστε καλά, υγιείς και αισιόδοξοι. Ιδιαίτερα οι συνταξιούχοι θέλω να ζήσουν 1.000 χρόνια, ώστε  να απολαμβάνουν αυτοί τις συντάξεις, που οι ίδιοι πληρώσανε με  τόσα χρόνια δουλειάς και όχι οι πράσινοι και μπλε κόρακες.

Η νίκη πλησιάζει. Μη χάσετε τη δική σας συμμετοχή.

Αναρτήθηκε από mitsos175

0 απαντήσεις στο “Για το Νίκο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *