ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 6ης Μάη καλούν με κείμενο που υπογράφουν 426 εκπαιδευτικοί 47 από τους οποίους πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτιά της. Πρόκειται 163 εκπαιδευτικούς από την πρωτοβάθμια, 174 από τη δευτεροβάθμια και 89 από την ιδιωτική εκπαίδευση. Ακολουθούν το κείμενο και ο κατάλογος των υπογραφών:

Ψωμί-παιδεία-ελευθερία, ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Ζούμε έναν πραγματικό κοινωνικό πόλεμο, που μας οδηγεί στα άκρα της ταπείνωσης και της υπερεκμετάλλευσης. Αυτός ο πόλεμος μετρά ήδη τα θύματα του: H UNICEF μιλά για 440.000 παιδιά στην Ελλάδα του σήμερα που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ζήτησαν από τους εργάτες να δουλεύουν μία μέρα την εβδομάδα, τέσσερις μέρες το μήνα! Ένας νέος με 4ωρη απασχόληση και δυο ώρες μετακίνηση πληρώνεται με 220 ευρώ το μήνα! Οι γονείς των μαθητών μας παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι όταν δεν είναι απολυμένοι κι οι εκπαιδευτικοί παίρνουν 660 ευρώ για να εκπαιδεύουν τους μαθητές στη μελλούμενη ανεργία τους. Σε αυτό τον πόλεμο το κράτος δε διστάζει να χρησιμοποιήσει το δηλητηριώδες παράσιτο του ολοκληρωτισμού, την αστυνομική βία και το ρατσιστικό μίσος. Γι’ αυτό τα ΜΜΕ, οι υπουργοί, η τρόικα, νομιμοποιούν τις φασιστικές ιδέες που μας καλούν να σπρώξουμε στο γκρεμό το διπλανό μας, αρκεί να σωθεί η εξουσία των χορτάτων του κόσμου τους.

Σε αυτόν τον πόλεμο η εκπαίδευση αποτελεί κρίσιμο πεδίο αντιπαράθεσης. Θέλουν να πάψει να είναι κοινωνική παροχή -άλλωστε θεωρείται μια άχρηστη δαπάνη. Πάμε σε εκλογές με το πρόγραμμα όσων αποδέχονται την πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ να είναι κοινό: Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες απολύσεις, που μαζί με την φτώχια, θα επιβάλει στον εκπαιδευτικό το φόβο και την υποταγή. Αξιολόγηση της σχολικής μονάδας που θα οδηγήσει στην κοινωνική κατηγοριοποίηση των σχολείων, σε σχολεία για τους πατρίκιους και σχολεία για τους πληβείους. Σαρωτικές συγχωνεύσεις σε όλα τα επίπεδα, λιγότερο και ποιοτικά υποβαθμισμένο εκπαιδευτικό έργο, δεκάδες χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας. Νέο σχολείο των διαρκών εξετάσεων και των ταξικών φραγμών, που θα ετοιμάζει μια γενιά μηδαμινών προσδοκιών.

Ήττα του Μαύρου Μετώπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ενισχυμένη την προοπτική για αξιοβίωτη ζωή ή βαρβαρότητα χωρίς τέλος, νομιμοποιημένη από τη λαϊκή ψήφο;           

Σε ένα τέτοιο τοπίο γίνονται ίσως οι πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης. Στις εκλογές αυτές οι κρατούντες μας ζητάνε να επιλέξουμε ποιος θα επιβάλει με τον καλύτερο τρόπο τα μέτρα που θα έρθουν τον Ιούνη. Από τη μεριά μας μόνο μία επιλογή μπορεί να είναι ρεαλιστική: Να επιλέξουμε πώς θα προασπίσουμε τα συμφέροντα μας, θα ανατρέψουμε την κατάσταση και θα αποκτήσουμε ξανά ελπίδα.

Μια τέτοια επιλογή δεν μπορεί παρά να είναι μια αριστερή επιλογή με συγκεκριμένη φυσιογνωμία, πρόγραμμα και πολιτική στοχοθεσία. Δεν μπορεί παρά να είναι μια αριστερά βαθιά αντικαπιταλιστική, που θα δώσει όλες τις δυνάμεις της στους αγώνες, για να δημιουργηθεί ένα μαχητικό πολιτικό κίνημα ανατροπής της κυρίαρχης πολιτικής. Χρειάζεται μια αριστερά που θα συμβάλλει σε ένα εργατικό πολιτικό κίνημα πέρα από τους σχεδιασμούς του κρατικού υποταγμένου συνδικαλισμού και θα παλεύει για την οργάνωση του παλλαϊκού ξεσηκωμού για την ανατροπή της επίθεσης και θα επιδιώκει την ταξική ενότητα στη δράση για να μπλοκαριστεί και να ανατραπεί η κοινωνική βαρβαρότητα.

Χρειάζεται μια αριστερά που τολμά να πει ξεκάθαρα ότι για να έχουμε προοπτική για ζωή με αξιοπρέπεια, απασχόληση, ελευθερία και δημοκρατία, πρέπει να συγκρουστούμε με τα σχέδια της αστικής τάξης και να πάρουμε ορισμένες μεγάλες αποφάσεις. Και που με ένα Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής θα παλέψει για την υλοποίηση αυτών των στόχων μέσα από τη δύναμη του μόνου αναντικατάστατου στην κοινωνία, της εργαζόμενης πλειοψηφίας:

Παύση πληρωμών και διαγραφή του χρέους, έξοδο από ΕΕ και ευρωζώνη. Πρέπει να καταστρέψουμε τη χρεομηχανή που έχουν στήσει η ευρωπαϊκή και διεθνής κεφαλαιοκρατία. Μπορούμε να ζήσουμε με τη δουλειά μας, όσο και αν επιχειρούν να μας εκβιάσουν με το δίλημμα «ΕΕ ή χάος». Απαντάμε ότι η ΕΕ είναι το χάος. Γιατί αυτή μαζί με το ελληνικό και διεθνές κεφάλαιο συντονίζει την επίθεση σε βάρος του εργαζόμενου λαού, δεσμεύει κάθε πόρο για την αποπληρωμή του χρέους, απαιτεί κι επιβάλει τη συνταγματική κατοχύρωση του Μνημονίου, μας οδηγεί σε κοινωνική καταβύθιση.

Πέρασμα στο δημόσιο των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο, αναδιανομή του πλούτου. Κέντρο μιας άλλης κοινωνικής πορείας, δεν μπορεί παρά να είναι η δημόσια ιδιοκτησία και παραγωγή, οι δημόσιες πολιτικές, με πλήρη εργατικό-κοινωνικό έλεγχο. Ο μοναδικός κοινωνικός εκσυγχρονισμός που μπορεί να υπάρξει, περνά μέσα από το πέρασμα του κοινωνικού πλούτου και της εξουσίας στα χέρια των παραγωγών του, δηλαδή των εργαζομένων.

Ανατροπή του άθλιου πολιτικού συστήματος κυριαρχίας επί του λαού για να ανοίξει ο δρόμος, πέρα από τον καπιταλισμό, για την απελευθερωτική προοπτική της κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση, χρεοκοπία και κοινωνική καταστροφή.

Για τους λόγους αυτούς όλοι εμείς, εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες της δημόσιας εκπαίδευσης, από τα κάτεργα της ιδιωτικής εκπαίδευσης και το γολγοθά της αδιοριστίας, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ειδικά στην εκπαίδευση οι αγωνιστές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. έχουν πρωτοστατήσει στους αγώνες της τελευταίας διετίας, όχι από τη σκοπιά της υπεράσπισης του υπάρχοντος, αλλά παλεύοντας για μια ριζικά διαφορετική από την κυρίαρχη πορεία της εκπαίδευσης. Σε ρήξη με την τεχνοκρατική λογική της αξιολόγησης και της ανταποδοτικότητας, με το σχολείο της αγοράς, παλεύουμε για ενιαίο δημόσιο δωρεάν υποχρεωτικό 12χρονο σχολείο των όλων και των ίσων, με 2χρονη προσχολική αγωγή και Δημόσιο Πανεπιστήμιο, με πτυχία που να κατοχυρώνουν την εργασία! Για ελεύθερη πρόσβαση της νεολαίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Για μαζικές προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών με βάση τις κοινωνικές ανάγκες. Για μέτρα ενάντια στη φτώχεια και τον αναλφαβητισμό, ώστε κανένα παιδί να μην μένει έξω από την εκπαιδευτική διαδικασία. Με κέντρο τη συνολική απάντηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παλεύουμε για έναν άλλο δρόμο στο σχολείο και την κοινωνία, που στο κέντρο του θα βάζει τα συμφέροντα της εργασίας.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ-Ε.Ε.-ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Εκπαιδευτικοί υποψήφιοι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

1.      Αβαγιανός Γιάννης, αναπλ. εκπαιδευτικός, Αττική

2.      Αγαπητός Θανάσης, δάσκαλος, Α’ Θεσσαλονίκης

3.      Αμπάτης Διονύσης, ιδιωτική εκπαίδευση, Β’ Αθήνας

4.      Αργυροπούλου Βασιλική, ιδιωτική εκπαίδευση, Β΄ Θεσσαλονίκης

5.      Ασπρούδη Κατερίνα, αδιόριστη, Ιωάννινα

6.      Βέζου Αθανασία (Θάνια), αναπλ. εκπαιδευτικός, Έβρος

7.      Βεργάκη Αναστασία, ιδιωτ. εκπαίδευση, Ά Αθήνας

8.      Γαβριηλίδου Μαρίνα, αδιόριστη, Ημαθία

9.      Γκαντώνα (Μαλαματή) Ματίνα, ιδιωτ. εκπαίδευση, Κοζάνη

10.  Γκόλτσιου Φανή, νηπιαγωγός, Λάρισα

11.  Γρηγορίου Πέτρος, αδιόριστος, Ιωάννινα

12.  Γρυπάρης Σωτήρης, ιδιωτ. εκπαίδευση, Βοιωτία

13.  Διαβολάκης Αθανάσιος, ιδιωτ. εκπαίδευση, Β’  Πειραιά

14.  Καπετανάκη Γαρυφαλλιά, ιδιωτ. εκπαίδευση, Μεσσηνία

15.  Καραμήτρου Λευτέρης, αδιόριστος, Δράμα

16.  Καψάλη-Γεροκούδη Βασιλική, ιδιωτ. εκπαίδευση, Φθιώτιδα

17.  Κιεζή Ίριδα-Ελευθερία, αναπλ. εκπαιδευτικός, Ξάνθη

18.  Κουτσούμπα Άννα, ιδιωτική εκπαίδευση, Φωκίδα

19.  Κυρίτσης Φίλιππος, αδιόριστος, Θεσπρωτία

20.  Λαδά Χρηστίνα, δασκάλα, Μεσσηνία

21.  Μαριλένα Δικταμπανίδη, αναπλ. εκπαιδευτικός, Πιερία

22.  Ματσικοπούλου Μαρία, ιδιωτ. εκπαίδευση, Σέρρες

23.  Μηλιαζίμ Τζεμαλί, δάσκαλος, Ξάνθη

24.  Μπαλάσης Γιάννης, ιδιωτ. εκπαίδευση, Β’ Αθήνας

25.  Μπούτσικας Στέλιος, ιδιωτ. εκπαίδευση, Πιερία

26.  Νικολοπούλου Γιάννα, αδιόριστη, Κιλκίς

27.  Νίκου Δονάτος, αδιόριστος, Μεσσηνία

28.  Ξηρουδάκης Νικόλαος, ιδιωτ. εκπαίδευση, Α΄ Αθήνας

29.  Ξοπλίδης Γεώργιος, αναπλ. εκπαιδευτικός, Πιερία

30.  Παλαιολόγος Άκης, ιδιωτ. εκπαίδευση, Αχαΐα

31.  Παπαγεωργίου Χρυσούλα, αδιόριστη, Α΄ Αθήνας

32.  Παπαποστόλου Νατάσα, αδιόριστη, Φωκίδα

33.  Πασχούλας Κωνσταντίνος, αναπλ. εκπαιδευτικός, Ημαθία

34.  Ρίζος Σεραφείμ, δάσκαλος, Χανιά

35.  Σακούλας Ηλίας, ιδιωτ. εκπαίδευση, Κορινθία

36.  Σκούρα Άννα, ιδιωτ. Εκπαίδευση, Φθιώτιδα

37.  Σμήλιος Ηλίας, δάσκαλος, Α’ Θεσσαλονίκης

38.  Σταντσίδου Αναστασία, αδιόριστη, Έβρος

39.  Στεργιοπούλου Αθηνά, ιδιωτ. εκπαίδευση, Αχαΐα

40.  Ταπεινόπουλος Πασχάλης, δάσκαλος, Έβρος

41.  Τάχου Εύη, ιδιωτ. εκπαίδευση, Τρίκαλα

42.  Τουλγαρίδης Κώστας, γυμναστής, Αττική

43.  Τρούλη Αντιγόνη, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, Ηράκλειο

44.  Φερεντίνου Αναστασία, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, Λευκάδα

45.  Χαιρέτη Ειρήνη, ιδιωτ. Εκπαίδευση, Ηράκλειο

46.  Χαλακατεβάκη Χρυσή, αδιόριστη, Β’ Θεσσαλονίκης

47.  Χριστοπούλου Βασιλική, αδιόριστη, Καρδίτσα

 

Α. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ATTIKH

1.                  Αθανασιάδη Παναγιώτα

2.                  Αθανασούλα Ανθή

3.                  Ανδρούτσος Γιώργος

4.                  Ανεζάκη Στέλλα

5.                  Αρκομάνη Εύη

6.                  Βαϊνάς Παντελής

7.                  Γέροντας Θωμάς

8.                  Γιαννάκης Νίκος

9.                  Γιαννόπουλος Γιώργος

10.              Γούνας Παναγιώτης

11.              Γράφου Ματίνα

12.              Δεμέστιχας Παναγιώτης

13.              Δημητρίου Αναστασία

14.              Δημοπούλου Κατερίνα

15.              Δινοπούλου Βαγγελίτσα

16.              Δομούζη Σταυρούλα

17.              Δούκα Ευαγγελία

18.              Θαλάσση Έφη

19.              Καβακλής Λουκάς

20.              Καββαδία Φωτεινή

21.              Καλλώνης Σταύρος

22.              Καλούσης Ακρίτας

23.              Καλύβα Μαρία

24.              Καραμήτρου Χρυσάνθη

25.              Καρίνος Δημήτρης

26.              Κασβίκη Βιβή

27.              Κατσιώλη Αγγελική

28.              Κλιάφα Άρτεμις

29.              Κορκιδάκη Ειρήνη

30.              Κοτρώτσιος Νίκος

31.              Κουράκης Νίκος

32.              Κουτσώνης Βύρωνας

33.              Κώτση Αγαθή

34.              Λεπτουργίδου Κατερίνα

35.              Μαρκάκης Γιάννης

36.              Μαρούτας Γιάννης

37.              Μαυραγάνη Γεωργία

38.              Μελαμπιανάκη Ζέττα

39.              Μιλτσακάκης Μιχάλης

40.              Μιχάλογλου Στέλλα

41.              Μουστάκας Μιχάλης

42.              Νασιόπουλος Δημήτρης

43.              Νικολάρας Γιάννης

44.              Ντρούκα Τέτη

45.              Ξαρχάκος Νίκος

45.              Παλαιστίδου Ρία

46.              Παπαδοπούλου Χρυσούλα

47.              Παπαλεξίου Ιωάννα

48.              Παπασπύρου Ευαγγελία

49.              Παπασπύρος Νίκος

50.              Παππά Ιωάννα

51.              Πατέλη Βιολέτα

52.              Πέρδου Χριστιάνα

53.              Πολυχρονιάδης Δημήτρης

54.              Προκόπη Ανδριανή

55.              Ρέππα Ντίνα

56.              Ρέππας Χρήστος

57.              Σακελαροπούλου Αθηνά

58.              Σάμιος Παναγιώτης

59.              Σκούρα Μαρία

60.              Σμπιλίρη Ιωάννα

61.              Συλιανού Σοφία

62.              Τόλη Πολίνα

63.              Τολίκα Κατερίνα

64.              Τουλγαρίδης Κώστας

65.              Τουρλούπης Κώστας

66.              Τραχανά Ελένη

67.              Τσαγκαράτου Αιμιλία

68.              Τσακανίκα Σταυρούλα

69.              Χαραλάμπους Μίνα

70.              Χρήστου Σαββούλα

71.              Χρήστου Χάρης

72.              Χρόνης Γιώργος

73.              Ψωμιάδης Θεόφιλος

 

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ

74.              Αλεξανδρή Ειρήνη

75.              Διαμαντής Κώστας

76.              Κακαές Φώτης

77.              Κονδύλη Νατάσα

78.              Λαχανά Μάρω

79.              Μαλάμογλου Κατερίνα

80.              Μπαζώρας Γιάννης

81.              Παπαθανασίου Αργύρης

82.              Στάικος Δημήτρης

83.              Τζελαλίδης Γιώργος

84.              Τσαρούχα Δήμητρα

 

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ               

85.              Ασπρούδη Κατερίνα

86.              Κούρτη Ιουλία

87.              ΡοντόγιαννηςΆρης

88.              Παναγιωτοπούλου Έλσα

89.              Τζελέτας Νίκος

90.              Σαλάπα Αθηνά

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ                          

91.              Γεωργιοπούλου Κωνσταντίνα

92.              Κακαρούμπας Βασίλης

93.              Λαδά Χριστίνα

94.              Νταλιάνης Πέτρος

95.              Παπαχρόνης Δημήτρης

 

ΑΙΓΑΙΟ                                      

96.              Βέζου Θάνια

97.              Ζάχου Ελένη

98.              Καλημερίδης Γιώργος

99.              Καριώτου Ευτυχία

100.          Κηετζή  Ίριδα

101.          Πολιτάκα Πολίνα

102.          Σγατζός Αριστειδης

103.          Συράκης Δημήτρης

104.          Τέλιου Χρύσα

105.          Χατζηγιακουμή Χριστίνα

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

106.          Αγαπητός Θανάσης

107.          Αδαμίδης Χρήστος

108.          Αλβανούδη Ζωή

109.          Αλεξοπούλου Ειρήνη

110.          Ανδριόπουλος Βασίλης

111.          Βουρτσάκη Βάνα

112.          Γραβάνης Γρηγόρης

113.          Δαγκλής Βασίλης

114.          Θέμελη Φαίη

115.          Καϊτντατζή Δώρα                                                                

116.          Κακαμπούρα Ελένη                                                            

117.          Καπακτσής Αλέξανδρος

118.          Καπακτσής Δημήτρης                                                         

119.          Καραγκιοζίδης Δημήτρης

120.          Καραγκούνη Βάσω                                                             

121.          Κάργα Σταυρούλα

122.          Κιτσούλη Έλενα                                                                 

123.          Κορδίλας Ξενοφώντας

124.          Κοτίνης Χρήστος

125.          Κουρούκλης  Διονύσης

126.          Κουπατσιάρης Σάκης

127.          Μακρυγιάννης Στέφανος                                                     

128.          Μερτζανίδου  Μαρία

129.          Μηλιαζήμ Τζεμαλί

130.          Μπαλή Χαρούλα

131.     Μπουρδουμπούρα Γεωργία                                                  

132.     Μπουρδουμπούρα Μαρία

133.     Νικολούδης Δημήτρης

134.     Παπατσίμπας Βασίλης

135.     Προβελεγγίου Δήμητρα

136.     Ρήγα Κατερίνα

137.     Σμήλιος Ηλίας                                                                       

138.     Σταρακάς Λεωνίδας

139.     Τζήκα Δώρα                                                                          

140.     Τρώντσιου Λίτσα

141.     Φαρδής Γιώργος

142.     Φίλιου Ρένα                                                                           

143.     Χατζηθεοδωρίδου Μαρία

144.     Χαλαστάνης Θόδωρος

145.     Χριστοφόρου Νίκος                                                              

 

ΚΡΗΤΗ

146.     Αγγελούσης Κώστας

147.     Γαϊτάνη Μαρία

148.     Δερμιτζάκη Ελένη

149.     Ιορδανίδου Μελίνα

150.     Ζαμπουλάκης Νίκος

151.     Καραμπατζάκη Αλίκη

152.     Κατσουλάκη Μαρίνα

153.     Κωστάκη Σοφία

154.     Λαθήρα Βάσω

155.     Μαλανδράκη Βάσυ

156.     Μαυροκουκουλάκη Ζηνοβία

157.     Πασχαλίδου Βιβή

158.     Παπαδάκη Μαρία

159.     Σταματάκη Πόπη

160.     Τσίτσος Άρης

161.     Παπαμηνά Μαργαρίτα

162.     Ρίζος Σεραφείμ

163.     Χαλβατζιδάκης Δημήτρης

 

Β. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΤΤΙΚΗ

1.      Αθανασοπούλου Γιόλα,

2.      Αλεξίου Θόδωρος,

3.      Αλεξόπουλος Διονύσης,

4.      Αναγνωστόπουλος Τάκης (συνταξιούχος)

5.      Αντωνόπουλος Παύλος

6.      Αυγουστίνου Μαρία

7.      Βάσης Διονύσης

8.      Βενιού Ευριδίκη

9.      Βουρεκάς Θοδωρής (συντ.)

10.  Γανιάρη Ιφιγένεια

11.  Γκαρανέ Ντίνα,

12.  Γρίβας Γιάννης,

13.  Δημητούλης Δημήτρης

14.  Διαμαντόπουλος Δημήτρης,

15.  Ζωιτσάκος Σωτήρης

16.  Ιωαννίδης Τάσσος

17.  Ιωαννίδου Γιώτα

18.  Καλλαρά Βάσω,

19.  Καρλαύτη Άννα,

20.  Κασαπάκη Μαρία,

21.  Κατσικάρης Γιάννης

22.  Κατσούλας Άκης,

23.  Κατσούλη Αθανασία,

24.  Κολιός Τηλέμαχος,

25.  Κομπότης Νίκος

26.  Κονταρίδου Ειρήνη

27.  Κοντόσταυλος Ανδρέας

28.  Κόφφα Γεωργία,

29.  Κουγιουμτζόγλου Γεώργιος

30.  Κώστοπουλος Κώστας (συντ.)

31.  Λεγάκης Μιχάλης

32.  Λέκκα Αλεξάνδρα

33.  Λένου Αλεξάνδρα

34.  Μπαχτή Άννα

35.  Ματσούκας Χρήστος

36.  Μαργαρώνη Λύντια

37.  Μαχά Μαρία

38.  Μποτσώλης Φώτης

39.  Μπουραντάς Όθωνας,

40.  Ντόβας Τάκης

41.  Παΐζης Σπύρος

42.  Πανίδου Σταυρούλα,

43.  Πανταζόπουλος Διονύσης

44.  Παπασπύρου Αποστόλης

45.  Παπακωνσταντίνου Βιβή

46.  Προυσαλίδης Γιώργος

47.  Παπαλεωνίδα Γιούλη,

48.  Πατσιού Παναγιώτα,

49.  Περιστεροπούλου Μαρία,

50.  Πίπα Έλσα

51.  Προυσαλίδης Γιώργος,

52.  Ρακόπουλος Κώστας

53.  Ρεΐση Νίκη,

54.  Σαμοΐλης Γιάννης

55.  Σταθακόπουλος Μιχάλης

56.  Σφαιροπούλου Αθηνά,

57.  Τσιλιγιάννη Βαγγελιώ

58.  Τζωρτζώτης Σταύρος

59.  Τσατούρας Βαγγέλης,

60.  Φύτρος Πέτρος

61.  Φωτοπούλου Βάνα,

62.  Χαλκής Γιώργος,

63.  Χριστοδουλοπούλου Αναστασία,

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

64.  Αθανασίου Ρίζος,

65.  Αντωνιάδου Βάσω,

66.  Αναστασίου Χρύσα,

67.  Δομπάζη Ζουμπούλια

68.  Ζαγανίδης Χρήστος,

69.  Θεοδωρίδου Ευδοξία,

70.  Καρατάκη Σοφία,

71.  Κοτζαερίδου Κική,

72.  Λαθήρας Γιάννης,

73.  Λαθήρα Γιάννα,

74.  Μασούρας Χρήστος,

75.  Μπέντση Ελευθερία,

76.  Στεφανίδου Σοφία,

77.  Τονοζλής Γιώργος,

78.  Τζένου Εύα,

79.  Κρομμυάδου Χαρούλα,

80.  Τζένου Εύα,

81.  Τριανταφυλλίδου Ιωάννα,

82.  Χατζηδημητρίου Μηνάς,

 

ΑΙΓΑΙΟ

83.  Αλχατζίδου Μάχη,

84.  Βαζούρα Σόνια

85.  Γεωργοκώστα Σοφία,

86.  Γκίκα Έφη,

87.  Διαμαντίδης Τάκης,

88.  Κατσίκη Άννα

89.  Κεσαλίδης Βασίλης

90.  Καυκιά Ζαχαρούλα

91.  Κοκκόλης Λεωνίδας

92.  Κουρούπης Σταμάτης

93.  Κρεασίδης Γιώργος,

94.  Λουκάς Βασίλης,

95.  Μάλλης Γιώργος

96.  Μπάλλας Ανδρέας,

97.  Ξοπλίδης Γιώργος,

98.  Παπαμιχαήλ Παναγιώτης,

99.  Παπαγεωργίου Γιάννης,

100.                      Περδικομάτης Μάκης,

101.                      Πετράκης Νίκος

102.                      Πυθαρούλη Ελένη

103.                      Ρόδη Λεμονιά,

104.                      Τονοζλή Λίνα

105.                      Τσαγλιώτης Γιώργος,

106.                      Τσιρεπλής Τάκης,

107.                      Χρηστέα Κατερίνα

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

108.                      Αβαγιανός Γιάννης

109.                      Αδαμόπουλος Παύλος

110.                      Αποστολόπουλος Ανδρέας

111.                      Γαϊτανίδου Χριστίνα,

112.                      Καζάνης Νεκτάριος,

113.                      Κατσιγιάννη Ευδοκία

114.                      Καφές Μάνος,

115.                      Κουμπούρα Μαρία,

116.                      Κουτές Βασίλειος,

117.                      Ντούλας Παναγιώτης

118.                      Μαστραπά Δώρα,

119.                      Μπαρδάνη Θάλεια

120.                      Μπελερή  Κωνσταντίνα,

121.                      Παναγόπουλος Νίκος

122.                      Τάσης Γιώργος

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

123.                      Αλεμίδου Θώμη,

124.                      Αβρανά Νάντια,

125.                      Γκίνος Βαγγέλης,

126.                      Γρηγοριάδου Σοφία

127.                      Καπέτης Δημήτρης

128.                      Κουμαντζιάς Δημήτρης,

129.                      Λέκκας Παναγιώτης

130.                      Λιόντος Βασίλης

131.                      Παρασκεύοπουλος Γιώργος,

132.                      Πετρούδα Λίλα

133.                      Ρέππα Βενετία,

134.                      Σκαλτσάς Γιώργος

 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

135.                      Κλιάφα Βικτορία,

136.                      Κοντελές Δημήτρης

137.                      Μπίκα Δήμητρα

138.                      Παπαδόπουλος Δημήτρης

139.                      Σιάμος Παναγιώτης

140.                      Ταξίδου Τασούλα

 

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΟ

141.                      Γκουλιούμης Νίκος

142.                      Ζερβοπούλου Μαριάνα

143.                      Καββαδάς Διονύσης,

144.                      Κωστόγιαννης Ταξιάρχης,

145.                      Τζομάκα Αρετή,

146.                      Κόφφα Αθηνά,

147.                      Κοντογιάννη Μαριλένα,

148.                      Λύκος Νώντας,

149.                      Τζέρπος Νίκος,

150.                      Τσιλιούκας Στέλιος,

151.                      Τσιλιμπάρη Όλγα,

152.                      Παπαθανάσης Λευτέρης,

153.                      Τζούμας Θανάσης

 

ΚΡΗΤΗ

154.                      Δημάκης Πάνος

155.                      Κοτσιφάκη Σίτσα,

156.                      Κυριακακης Γιαννης

157.                      Λαμπράκης Στέλιος,

158.                      Παΐζη Λίζα,

159.                      Παπαναγιώτου Βίκυ

160.                      Πανταζόπουλος Άγγελος

161.                      Πολυζωάκης Θέμης,

162.                      Τρούλη Αντιγόνη,

163.                      Φερεντίνου Αναστασία,

164.                      Χαίρετη Ειρήνη

165.                      Χαλκιαδάκης Νίκος,  

 

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

166.                      Αλεξίου Έφη

167.                      Ανδρέου Μαρία,

168.                      Γρυπάρης  Σωτήρης,

169.                      Κοτρίκλα Βίκυ,

170.                      Μιχαηλίδης  Κωνσταντίνος,

171.                      Παπαδόπουλος  Θανάσης,

172.                      Τριμανδίλη Μαρία

173.                      Χαλιμούρδα Αντιγόνη,

174.                      Χρυσαφόπουλος Κώστας

 

Γ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ

ΑΤΤΙΚΗ

1.      Αμπάτης Διονύσης

2.      Αρμένη Σοφία

3.      Βασιλόπουλος Νίκος

4.      Βεργάκη Αναστασία

5.      Βλάχος Χριστόφορος

6.      Γαβριηλίδου  Μαρίνα

7.      Γαϊτάνη Μαρία

8.      Δικταμπανίδη Μαριλένα

9.      Ζούπα Σοφία,

10.  Εξάρχου Λένα,

11.  Ζάχαρη Αγγελική,                             

12.  Καραλή Αιμιλία,

13.  Καρδαμίτσης Παναγιώτης,

14.  Κακατσάκης Θεοκλής,

15.  Καπετανάκη Γαρυφαλλιά,

16.  Κατσιγιάννης Αλέξανδρος,

17.  Κιτσώνας Μιχάλης,

18.  Κοζανιτάς Γιώργος,

19.  Κοντομήτρου Νάσια,                                                          

20.  Κοκόση Ελένη,

21.  Κλόκε Ανδρέας,

22.  Κουτουμάνου Τάσια,

23.  Κουτσούμπα Άννα,

24.  Λέντζιου Δήμητρα,

25.  Μαραφής Πέτρος,

26.  Μακρυγιάννης Γιώργος

27.  Μπαλαμπέκου Ματίνα

28.  Μπαλάσης Γιάννης

29.  Μπατζάκης Παναγιώτης

30.  Μπογδάνης Ανδρέας

31.  Μυστριώτη Γεωργία

32.  Νικολαΐδου Δήμητρα

33.  Νικολοπούλου Γιάννα

34.  Παπαδοπούλου Βάλια

35.  Παπαδογιαννάκη  Γεωργία                               

36.  Παπαγεωργίου Κώστας

37.  Παπαγεωργίου Χρυσούλα

38.  Παπαστόλου Νατάσα

39.  Πανούλας Πάνος,

40.  Πετροχείλου Μαρία,

41.  Ρούπα Δήμητρα

42.  Σουρτζής Φώτης

43.  Σκούρα Άννα

44.  Σταντσίδου Αναστασία

45.  Στεφανάκη Μαρία

46.  Στριφτάρα Χρυσούλα

47.  Χαλκή Αγγέλα

48.  Χαϊντούτης Χάρης

49.  Χατζηαγάπογλου Λάζαρος

50.  Χριστοπούλου Βασιλική

 

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

51.  Αργυροπούλου Βάσω,

52.  Βαμβουκάκη Κατερίνα

53.  Γάππα Σωτηρία

54.  Γιαλαμά Σταματία,

55.  Γκαντώνα Ματίνα,

56.  Γρηγορίου Πέτρος

57.  Γρυπάρης  Σωτήρης

58.  Ζωγραφιστού Χριστίνα,

59.  Ηλιόπουλος Ηλίας,

60.  Κεφαλάς Δημήτρης

61.  Κορδαλής Ηλίας,

62.  Κουτσιούκη  Χρυσάνθη,

63.  Λιολιοσλίδου Δάφνη,

64.  Μαριάς Γιώργος,

65.  Ματίκας Λάμπρος,

66.  Μπαθρέλου Ντίνα,

67.  Μπέλμπας Χρήστος,

68.  Μπούτσικας Στέλιος,

69.  Νίκου Δονάτος

70.  Παλαιολόγος Άκης

71.  Παπουτσής Αλέξης,

72.  Πασχούλας Κωνσταντίνος

73.  Πελεκίδης Θεοχάρης

74.  Σαϊτάκη Εύα,

75.  Σπανουδάκης Aντώνης,

76.  Στεργιοπούλου Αθήνα, 

77.  Ταξείδη Άννα,

78.  Τάχου Εύη

79.  Τζορμπατζόγλου Μιχάλης,

80.  Τζιώρας Θράσος

81.  Τσιβελεκίδης Θοδωρής

82.  Φουντουλάκη Αργυρώ

83.  Χαιρετη Ειρήνη

84.  Χαλκιά Αναστασία,

85.  Χαλκιάς Νίκος

86.  Χαντζή Μαρία

87.  Χατζηγρηγοράκης Θοδωρής,

88.  Χρυσανθόπουλος Χρήστος

89.  Χασπιλίδης Κώστας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *