Ο Χριστοφοράκος είναι πολύ μεγάλο μουτρόμουτρο

Όπως και νάνε οι εξελίξεις στην υπόθεση Ζήμενς – Χριστοφοράκου και ελεγχόμενες είναι και δεν πρόκειται να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο πολιτικό σύστημα.

Το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ούτε ένα σκάνδαλο του μεγάλου κεφαλαίου και των κυβερνήσεων ΝΔ- ΠΑΣΟΚ που να μην έχει κουκουλωθεί.
Το ίδιο θα γίνει και σ’ αυτή την περίπτωση.

Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Χριστοφοράκος είναι πολύ μουτρόμουτρο. Σίγουρα έχει κάνει πολλούς πολιτικάντηδες να χάσουν τον ύπνο τους κι αυτός να το απολαμβάνει.

Απ’ ότι διαβάζουμε στα «Νέα»:

“Η πλευρά του κ. Χριστοφοράκου απειλεί ξανά τον πολιτικό κόσμο της χώρας με τα CD στα οποία όπως υποστηρίζει έχει καταχωρίσει όλες τις λεπτομέρειες και τις αποδείξεις για τα «δωράκια» του προς 153 βουλευτές και 12 πρώην και νυν υπουργούς. Για την ώρα τα στοιχεία αυτά μένουν καλά κλειδωμένα σε 2 συμβολαιογραφικά γραφεία του Μονάχου, αφήνουν να διαρρεύσει οι Γερμανοί συνήγοροι του, που από την άλλη πλευρά παίζουν το παιχνίδι της βόμβας που είναι έτοιμη να απασφαλιστεί με την πρώτη «στραβή»”.

Επειδή εμείς δεν πιστεύουμε σε θαύματα και ξέροντας ότι το πολιτικό σύστημα έχει τους μηχανισμούς να φράξει οποιαδήποτε ρωγμή που θα μπορούσε να του προκαλέσει σοβαρή ζημιά εκτιμούμε ότι όλα αυτά εντάσσονται σε ένα αλισβερίσι Χριστοφπράκου- πολιτικάντηδων να μπει ταφόπλακα και σ’ αυτό το σκάνδαλο με τις ελάχιστες απώλειες για τους εμπλεκόμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *