Απρέπειες

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κοροβέσης σε ρ/σ του Πειραιά και δημιούργησαν ένα ψιλοχαμό θα έχετε διαβάσει.

Εμείς είχαμε τοποθετηθεί τότε αλλά με τις διαστάσεις που πήρε η ιστορία επανερχόμαστε.

Χωρίς να το καταλάβει ο Π. Κοροβέσης με τις δηλώσεις του έδωσε το περιθώριο σε όλα τα κόμματα να κάνουν τις ερμηνείες που τα βολεύουν.
Προβοκάτορα του «προσφέρει συνειδητά υπηρεσίες στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ» τον χαρακτηρίζει το ΚΚΕ.
Ευκαιρία βρήκε και ο Ραγούσης για να καλέσει στη δημιουργία ενός «μεγάλου πολιτικού μετώπου για την εξυγίανση της πολιτικής ζωής του τόπου», ενώ οι σπόντες για τον Π. Κοροβέση ξεκίνησαν από τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, Κ. Αιβαλιώτη, που στην δήλωση του τόνισε ότι «από τρελό και από παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. Ο κ. Κοροβέσης είναι ένα μεγάλο παιδί. Οι σύντροφοί του στην Αριστερά ας ψάξουν μήπως στους 153 του Χριστοφοράκου είναι και κάποιοι δικοί τους».

Αυτός όμως που ουσιαστικά μίλησε πιο απαξιωτικά απ’ όλους για τον Π. Κοροβέση ήταν ο συνάδελφος του στο ίδιο κόμμα Θ. Λεβέντης.

Ειδικά σήμερα το πρωί μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και επικαλλώντας και την ιδιότητα του σαν γιατρός απέδωσε το ακαταλόγιστο στον Π. Κοροβέση αφήνοντας να εννοηθεί ότι η γενικότερη στάση του είναι συνέπεια της χρήσης ουσιών.
“Ο Π.Κοροβέσης βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση ευφροσύνης, μακαριότητας αλλά και ανευθυνότητας”, είπε χαρακτηριστικά και αυτό σε απλά ελληνικά μεταφράζετε ότι μόνιμα είναι στην μαστούρα του. Και για επίρρωση του ισχυρισμού του αναφέρθηκε σε κάποια περίπτωση που ο Π.Κ δεν ήταν σε θέση –λόγω μαστούρας προφανώς- να επιλέξει ψηφοδέλτιο σε κάποια ψηφοφορία της βουλής.

Θέλουμε να στηλιτεύσουμε την στάση του γιατρού και βουλευτή Θ. Λεβέντη. Δεν θα μιλήσουμε για ασέβεια μπροστά στην ιστορία που έχει ο Π. Κοροβέσης –αυτή φυσικά δεν τον θέτει και εκτός κριτικής- είναι όμως τουλάχιστον απρέπεια, για να μην χρησιμοποιήσουμε καμιά βαρύτατη έκφραση να αποδίδεις μια πολιτικά μαλακισμένη συμπεριφορά σαν συνέπεια της χρήσης χασίς.
Και μπορεί κάτι ανάλογο να επικαλέστηκε ο εκπρόσωπος του Καρατζαφερέϊκου μορφώματος, αλλά να ξεπερνάει ο κ. Θ. Λεβέντης το ακροδεξιό ΛΑΟΣ στα εμέσματα πάει πολύ.

Και επειδή τσατιστήκαμε τώρα πάρτε και μερικά άσματα με καναβουριές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *