Δεν κουράζονται τα παπαγαλάκια

Για τον γενικότερο βρόμικο ρόλο της λεγόμενης «αντιτρομοκρατικής» υπηρεσίας, έχουμε γράψει αναλυτικά.

Εχουμε εμείς αναφερθεί για τα πρόθυμα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που «ανακαλύπτουν» ότι «ειδήσεις» εξυπηρετούν κάθε φορά τις σκοπιμότητες της “αντιτρομοκρατικής”.

Πότε ασ’ πούμε η φυλλάδα του Νίκου Χατζηνικολάου «ανακαλύπτει» την «γυναίκα –εκτελεστή» του Επαναστατικού Αγώνα, πότε ο αστυνομικός συντάκτης Φιλιπάκης προαναγγέλλει «συλλήψεις τρομοκρατών στα μέσα Ιουλίου», από την τηλεόραση του Alter, πότε ο Λαμπρόπουλος απ’ το «Βήμα» θα «φωτογραφήσει» τον «στρατολόγο των ένοπλων οργανώσεων».

Σειρά σήμερα σε όλο αυτό τον τζερτζελέ έχει η ηλεκτρονική εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου.
Εισαγωγικά το κείμενο μας λέει ότι «οι διωκτικές Αρχές, διοχετεύοντας με το σταγονόμετρο πληροφορίες για την πορεία της έρευνας εντοπισμού του σκληρού πυρήνα των ενόπλων ομάδων. Η διοχέτευση αυτών των πληροφοριών στα ΜΜΕ έχει ως στόχο να παρασύρει τους ήδη εκτεθειμένους υπόπτους σε λανθασμένες κινήσεις».

Παραμύθια για αγρίους. Τα ίδια ακριβώς μας έλεγαν και επί Δροσογιάννη, τότε που «ακουμπούσαν την 17 Νοέμβρη».

Ανάμεσα στα άλλα το κείμενο μας λέει ότι οι μπάτσοι: “Σήμερα αισθάνονται έτοιμοι να προχωρήσουν σε οριστικές κινήσεις, ώστε να «σιγήσουν τα όπλα»” … συλλαμβάνοντας δεκαπέντε υπόπτους, όλοι υπό στενή τελική παρακολούθηση.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε περισσότερο το δημοσίευμα που κάνει μπαμ από τον τρόπο σύνταξης του ότι γράφτηκε σε κάποιο γραφείο της αντιτρομοκρατικής.

Απλώς να ρωτήσουμε κάτι. Αν σε μερικές μέρες έχουμε ένα εντυπωσιακό χτύπημα από οργάνωση ένοπλης μειοψηφικής πάλης θα κάνουν γαργάρα με ταβανόπροκες αυτοί που σήμερα γράφουν ότι οι «αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής» έχουν καταλήξει σε «συμπεράσματα για πρόσωπα, ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *