Επαγγελματίες φονιάδες.

Στην Αμερική η εταιρία που κάνει χρυσές δουλειές και βλέπει τα κέρδη της να εκτοξεύονται στα ύψη ονομάζετε «Μπλακγουότερ».
Τι παράγει αυτή; Επαγγελματίες φονιάδες.
Τα πιο γνωστά ένστολα καθάρματα που αποτελούν μέρος του στρατού κατοχής και αιματοκυλούν το λαό του Ιράκ και του Αφγανιστάν αμείβονται από το μισθολόγιο αυτής της εταιρίας.

Πρόσφατα η «Μπλακγουότερ» υπέγραψε νέα συμβόλαια με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για «παροχή υπηρεσιών προστασίας», ύψους 144 εκατομμυρίων δολαρίων για το Ιράκ και το Αφγανιστάν ενώ το Σεπτέμβρη του 2007 είχε αποκαλυφθεί ότι η «Μπλακγουότερ» επιλέχτηκε από μια υπηρεσία του Πενταγώνου των ΗΠΑ να συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα διάρκειας πέντε ετών και χρηματοδοτικού ύψους 115 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που έχει ως αντικείμενο την «καταπολέμηση τρομοκρατών που διατηρούν σχέσεις με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της αμερικανικής εφημερίδας «New York Times» η CIA είχε προσλάβει το 2004 συμβασιούχους-δολοφόνους της «Μπλακγουότερ», στο πλαίσιο του μυστικού προγράμματος εντοπισμού και δολοφονιών ατόμων που θεωρούσε «τρομοκράτες»(Αφγανών και Ιρακινών).

Μπροστά στον σάλο που έχουν δημιουργήσει τώρα αυτές οι αποκαλύψεις της εφημερίδας, η εταιρία των επαγγελματιών φονιάδων, άλλαξε όνομα – έγινε «Xe Services»- και εξακολουθεί να κλείνει «χρυσοφόρες δουλειές» με την αμερικανική κυβέρνηση..
Τόσο απλά ξεπερνούν τα προβλήματα τους οι αμερικανοί δολοφόνοι που έχουν την κρατική επίβλεψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *