Και χαρά ο Καρατζαφύρερ!!!!

Το ακροδεξιάς έμπνευσης και λογικής κυβερνητικό σχέδιο «νόμος και τάξη» δεν περιορίζεται μόνο στον «Mεγάλο Aδελφό», στο ανεξέλεγκτο ηλεκτρονικό φακέλωμα με τις κάθε είδους κρατικές παρακολουθήσεις με κάμερες και τηλεφωνικές υποκλοπές στα αρχεία DNA υπόπτων, ακόμα και για τροχαίες παραβάσεις και ατυχήματα.

Eγκαταλείποντας οριστικά το ενοχλητικό και περιοριστικό για εκείνη προσωπείο του «μεσαίου χώρου», η κυβέρνηση «παίζει όλα τα λεφτά» ποντάροντας στη δημόσια τάξη και ασφάλεια αφού βλέπει ότι βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των δημοσκοπήσεων, λόγω του φόβου και της ανασφάλειας που κατάφερε να εμφυσήσει στον κόσμο η ανεπάρκεια των αστυνομικών αρχών να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.

Tο κυβερνητικό πακέτο μέτρων περιλαμβάνει επίσης διατάξεις που δίνουν στις στρατιωτικές αρχές το «πάνω χέρι» για να μπορέσει να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια όταν διαπιστωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση. Παράλληλα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προωθήσει νέες λεόντειες συμφωνίες με τις HΠA επεξεργαζόμενη ρυθμίσεις που θα επιτρέπουν την ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών και στοιχείων για τα λεγόμενα «σοβαρά αδικήματα». Tο σύνολο των ρυθμίσεων και συμφωνιών αυτών θα δίνει τόσο διάφανα στοιχεία για τη δράση όλων των εν δυνάμει υπόπτων πολιτών που η βίζα θα είναι πλέον παντελώς αχρείαστη.

Η συνέχεια στο “Εθνος¨.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *