Οι μάσκες έπεσαν!

Η Αθήνα-Σπιναλόγκα τρέχει στις προεκλογικές της συγκεντρώσεις στήνοντας στα έξι μέτρα τους σύγχρονους «Αθλίους», σε κοινή θέα, και έτοιμους για το λιθοβολισμό

Της Άντας Ψαρρά

Οι αμόρφωτοι δήμιοι που τόλμησαν να βάλουν χειρουργικές μάσκες και χειροπέδες στις εξαρτημένες, οροθετικές γυναίκες οδηγώντας τις στα δικαστήρια και στις φυλακές είναι οι ίδιοι που έδιναν 20 ευρω παραπάνω για να απολαύσουν τον αγοραίο έρωτα χωρίς προφυλακτικό.

Οι σύγχρονες μάγισσες που καίγονται τώρα στην πυρά της δημοσιότητας και της διαπόμπευσης μαζί με τις οικογένειές τους θα πέσουν σαν αστροπελέκια πάνω στα μνημονιακά και στα αντιμνημονιακά μας κεφάλια.

Οι νταβατζήδες και οι πελάτες της αθλιότητας και της ντροπής με την ελληνική σημαία και το σταυρό στο προσκεφάλι τους αφού πλούτισαν πάνω στις άρρωστες πλάτες γυναικών θα πάνε να ασκήσουν την Κυριακή το δημοκρατικό τους δικαίωμα, τρομάρα τους! Πόση ντροπή και πόση βαρβαρότητα μπορεί ακόμα να αντέξει αυτή η χώρα που έχασε και τα λίγα ψήγματα πολιτισμού προκειμένου να ζουμάρει πάνω στα πρόσωπα των γυναικών;

Η Αθήνα-Σπιναλόγκα τρέχει στις προεκλογικές της συγκεντρώσεις στήνοντας στα έξι μέτρα τους σύγχρονους «Αθλίους», σε κοινή θέα, και έτοιμους για το λιθοβολισμό.

Ας ψηφίσουμε, λοιπόν, για το αύριο όταν το σήμερα μας βρίσκει με τη Σολωμού γεμάτη σύριγγες και αίμα κυνηγημένων και άρρωστων παιδιών, με τη Σωκράτους γεμάτη ανήμπορες γυναίκες, με την Αριστοτέλους γεμάτη ξυλοκοπημένους και μαχαιρωμένους μετανάστες και με το χέρι στην …καρδιά.

Πηγή: http://www.rednotebook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *