Γ. Ρούσης: Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν ανεκτίμητη επένδυση στο μέλλον

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γιώργος Ρούσης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Με την ψήφο του ο  Ελληνικός λαός, σπάζοντας εν μέρει τη βαθύτατη διάβρωση του από την κυρίαρχη ιδεολογία, καταδίκασε με αντιφατικό τρόπο τα μνημόνια, την αντιλαϊκή πολιτική,  τους ντόπιους πολιτικούς φορείς της, το μπλοκ εξουσίας που στήριζε την Τρόϊκά, τους ξένους δυνάστες του, σήμανε το τέλος του δικομματισμού με την κλασική του μορφή .

Όσον φορά στην Αριστερά:

-ο ΣΥΡΙΖΑ οικειοποιήθηκε τη βούληση ενός κόσμου για άμεση  αντιμνημονιακή λύση. Η εμμονή του όμως στην φιλο-ΕΕ στάση του,  πολύ σύντομα θα οδηγήσει στην απογοήτευση εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν, ενώ κινδυνεύει να μετατραπεί σε νέο σοσιαλδημοκρατικο ανάχωμα του συστήματος.

-Το ΚΚΕ, χάνοντας για μια ακόμη φορά το τρένο της ιστορίας, πλήρωσε την ριζοσπαστική του υστέρηση, την αντιμετωπική στρατηγική  του, και την παραπομπή κάθε λύσης στο σοσιαλισμό.

-Οι δεκάδες χιλιάδες, κυρίως νέοι άνθρωποι, οι οποίοι κόντρα στη μονοδιάστατη σκέψη, ψήφισαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δηλαδή τη δύναμη που πρότεινε  για εδώ και τώρα ένα αντικαπιταλιστικό-αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο, και  ιδιαίτερα όλοι εκείνοι που με αυταπάρνηση έδωσαν την  εκλογική μάχη, αποτελούν ανεκτίμητη επένδυση για το μέλλον του λαϊκού κινήματος.

Το αποτελέσματα  της Χρυσής Αυγής, σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην  οργισμένη εκτόνωση των πιο υποανάπτυκτων στρωμάτων της κοινωνίας μας, που αγνοούν  το πραγματικό  φασιστικό της πρόσωπο. Ταυτόχρονα αποτελούν έκφραση αξιών όπως ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, ο αυταρχισμός, τραβηγμένων στα άκρα τους.

Η Χρυσή Αυγή θα πρέπει δίχως καθυστέρηση  να απομονωθεί και να απονομιμοποιηθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού .

Πηγή: http://mao.gr

0 απαντήσεις στο “Γ. Ρούσης: Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν ανεκτίμητη επένδυση στο μέλλον”

  1. Δηλαδή,Ο.Μπίρμπα, όταν εσείς μπαίνατε δεν μπαίνατε στη βουλή, όταν παίρνατε 4 και κάτι% και μετά μειωνόταν η κοινοβουλευτική δύναμή σας λόγω αποχώρησης των κουβελικών, σταματήσατε τις εκτιμήσεις; Ή υπάρχει κάποια συνάρτηση “εκλογικού ποσοστού – επιτρεπτών εκτιμήσεων” που δεν την γνωρίζουμε; Και που βρίσκεται ακριβώς το”έγκλημα” του Ρούση; στη λέξη “οικειοποιήθηκε”; γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ έχετε “κλειδωμένο” το περιεχόμενο και την κατεύθυνση της ψήφου που πήρατε στις 6 Μαϊου; κάτι, δηλαδή, σαν το ΚΚΕ που φωνάζει ότι οι ψήφοι που δεν του δόθηκαν από όσους άλλαξαν την επιλογή τους τις τελευταίες 15 μέρες, του ανήκουν;

  2. Φαντασου να παίρνατε 3% τι εχτιμήσεις θα κάνατε κ.καθηγητά.
    εσάς σας ψήφισαν, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας οικειοποιήθηκαν τη βούληση!!!ελεος συγκρατηθήτε μήπως ο λαός με την αριστερά δει ασπρη μέρα και απομονώσει και το φασισμό που σηκώνει απειλητικά κεφάλι.
    εδω ταιριάζει ΓΙΑ σας η δήλωση που κάνατε για τις ανάγκες του MEGA
    “οσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο φαίνεται ο κόλος της!¨”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *