Ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού

Το ποτάμι της οργής του Ελληνικού λαού έπνιξε τους δυνάστες του! Το φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα του δικομματισμού ηττήθηκε κατά κράτος. Αυτοί που οδήγησαν το λαό και την εργατική τάξη στην χρεοκοπία, χρεοκόπησαν και οι ίδιοι. Όλες οι απεγνωσμένες προσπάθειες τους να τρομοκρατήσουν, να εκβιάσουν και να απειλήσουν, με ψευδοδιλλήματα,  το λαό, όχι μόνο έπεσαν στο κενό, αλλά και δυνάμωσαν  το κύμα της οργής του λαού απέναντι στους δήμιους του.

Τα κόμματα της αστικής τάξης, που υιοθέτησαν προεκλογικά τις απόψεις και τις μεθόδους της νεοναζιστικής άκρας δεξιάς, εκμεταλλευόμενα τα φοβικά σύνδρομα, που δημιουργεί η εξαθλίωση στο λαό, προσπαθούν και τώρα να παρουσιάσουν, τα δυσμενή γι΄αυτούς αποτελέσματα των εκλογών, ως τυφλή οργή, εκμεταλλευόμενα την άνοδο των νεοναζί, που οι ίδιοι προκάλεσαν. Ωστόσο ο Ελληνικός λαός ενίσχυσε σε πρωτοφανή βαθμό για τα μεταπολεμικά δεδομένα την Αριστερά, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης, ριζοσπαστισμού και ανατροπής και στους λαούς της Ευρώπης.

Ως Κομμουνιστική Ανανέωση χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό την ορμητική άνοδο του συνόλου της Αριστεράς, που εκφράστηκε και στα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΚΕ, αλλά κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ. Καλούμε το λαό να πυκνώσει τις γραμμές μας, συμετέχοντας ενεργά και μαζικά, στους αγώνες που έρχονται.  Η ψήφος μονάχα δεν φτάνει για να αλλάξει η κοινωνία, ούτε για να ανατραπεί το μνημόνιο και το  σύστημα. Χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η συγκρότηση ενός Μετώπου  πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, που θα διεκδικήσει τη σύνδεση των άμεσων  αιτημάτων  με το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 Σόλωνος 120   Τηλ 210 3835356- Fax: 210 3835431- e-mail: komman@otenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *