Ξαναγυρνάμε στην εποχή της παρακρατικής “Καρφίτσας”;

Ο δημοσιογράφος Γ. Βλάχος είναι ένα άτομο που ποτέ δεν έκρυψε την πολιτική του ταυτότητα.
Δηλωμένος Νεοδημοκράτης –κρατάει κάποιες προσχηματικές αποστάσεις από ορισμένες κυβερνητικές επιλογές- αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιπόλαιος ή ανεύθυνος.

Γ’ αυτό η παρέμβαση που έκανε με την ερώτηση που απεύθυνε στον πρωθυπουργό στην περασμένη ΔΕΘ έκανε αίσθηση και συζητήθηκε.

Από κει και πέρα οι σχέσεις του με τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν οι καλύτερες.
Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο ο Γ. Βλάχος στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Alpha, όπου είναι σχολιαστής μαζί με τον Δ. Βερύκιο, να ρίξει μια ρουκέτα. Είπε ότι πολιτικό στέλεχος τον ενημέρωσε ότι κοινοβουλευτικό κόμμα ζήτησε την συνδρομή της ΕΥΠ για να βρει «το παραμικρό ψεγάδι γι’ αυτόν».

Τότε μπορεί να ακούστηκαν τα λεγόμενα του δημοσιογράφου υπερβολικά.
Σήμερα όμως που «κρατικοδίαιτα λαμόγια της Ν.Δ. και έμμισθοι τραμπούκοι της Ρηγίλλης, εμφανίστηκαν ως δήθεν ψηφοφόροι της Ν.Δ. και χτύπησαν το δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο του Alpha. Τον χτύπησαν (ευτυχώς ελαφρά), τον έβριζαν χυδαία και τον έφτυναν στο πρόσωπο!» -σύμφωνα με ανάρτηση απ’ το fimotro– η καταγγελία που έκανε τότε πρέπει να αληθεύει.

Κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί έχουν τεθεί στην υπηρεσία του κομματικού συμφέροντος της Ν.Δ με μεθόδους που μας παραπέμπουν στην εποχή της παρακρατικής «Καρφίτσας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *