Αστικές μεθοδεύσεις – Δεν “τσιμπάει” ο Σύριζα (Βίντεο)

Φωτιά πρέπει να έχουν πάρει παρασκηνιακά τα «μαγειρεία» του οικονομικού κατεστημένου για να σχηματιστεί κυβέρνηση από την βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 6 Μάη. Διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την ανακοίνωση της προεδρίας της δημοκρατίας που καλεί και αύριο σε σύσκεψη του αρχηγούς της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του Σύριζα και της ΔΗΜΑΡ. (Αν ισχύει αυτή η πληροφορία που μετέδωσε η ΝΕΤ δεν καταλαβαίνουμε με ποιο σκεπτικό αποκλείστηκε ο Π. Καμένος).

H αντίδραση σ’ αυτή την μεθόδευση του αστικού κατεστημένου ήταν άμεση από τον Σύριζα. Δεν «τσίμπησε» να συρθεί σε τέτοιες συναντήσεις που οι σκοπιμότητες τους είναι πια πασιφανείς.

 

Προηγουμένως παρακολουθώντας τις δηλώσεις που έκανε ο Φ. Κουβέλης μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον Κ. Παπούλιας δεν γίναμε σοφότεροι. Μίλησε για την αναγκαιότητα σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης με την συμμετοχή και του Σύριζα μοιράζοντας ταυτόχρονα αυταπάτες στο λαό, ότι μια τέτοια κυβέρνηση μπορεί να κάνει «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου προς όφελός του.

Εδώ να θυμίσουμε ότι προεκλογικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απέρριπτε κατηγορηματικά μια συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *