ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ η ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

Με όλα τα μέσα και μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας της κοινωνίας επιχειρούν οι δυνάμεις του μαύρου μετώπου που καταποντίστηκαν στις εκλογές να ξαναπάρουν την εξουσία. Ο “ούτε νεκρός δεν πάω μαζί τους” και “αντιμνημονιακός” Καμμένος, μέλλει να αποδειχτεί μέχρι το μεσημέρι σήμερα η εφεδρεία του συστήματος. Η απόλυτη εφεδρεία της ολιγαρχίας του πλούτου. Εχουν επιστρατευτεί όλα τα μέσα. Εκβιασμοί, μυστικά πρωτόκολλα, επιστολές, αποστασίες. Τελευταία τους ευκαιρία η σύνοδος της βουλής την Πέμπτη. Ό “εθνικός κίνδυνος” και η “άτακτη χρεοκοπία” είναι η τελευταία προσπάθεια του χρεοκοπημένου πολιτικού προσωπικού της αστικής τάξης.  Θλιβερή δυστυχώς εικόνα η επιμονή της ΔΗΜΑΡ που αγγίζει τα όρια της στήριξης μιας νέας πολιτειακής εκτροπής.

Ένα νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που υφαίνεται στα σκοτεινά γραφεία της ολιγαρχίας ετοιμάζεται να εκδηλωθεί σήμερα το μεσημέρι με την αμέριστη συμμετοχή του ανθρώπου που βρίσκεται στον ανώτατο πολιτειακό θώκο του αστικού κοινοβουλευτικού συστήματος , του ΠΤΔ Παπούλια. Οι μάσκες έπεσαν εντελώς! Επιδιώκουν να μας βάλουν στο γύψο.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες για την ελληνική κοινωνία το λαϊκό κίνημα οφείλει να αντιτάξει άμεσα το δικό του λαϊκό ανένδοτο αγώνα απεναντί τους. Να τους σταματήσει! Η πλατεία Συντάγματος με τη συμβολική δυναμική που της έδοσαν οι πολύμηνοι αγώνες των εργαζομένων πρέπει να γεμίσει άμεσα και να τους δώσει την απάντηση. Κυρίαρχοι  είμαστε τώρα εμείς. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν!

Επιτροπές Αγώνα “Δεν Πληρώνω”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *