Να που θα συμφωνήσουμε και μια φορά με την Αλέκα Παπαρήγα

Να που θα συμφωνήσουμε απόλυτα και μια φορά με την Αλέκα Παπαρήγα. Κι αυτό αφορά την απάντηση που έδωσε σε συνέντευξη τύπου όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο «Ζήμενς».

Η τοποθέτηση της γ,γ του ΚΚΕ:

“Ως δια μαγείας το θέμα αυτό, που είχε γίνει αντικείμενο μοναδικής σχεδόν συζήτησης όλο αυτόν τον καιρό, εξαφανίστηκε. Εμείς ξέρετε ότι έχουμε ένα μέτρο. Οπου υπάρχει σκάνδαλο το αποκαλύπτουμε, και στην καθαρά σκανδαλώδη πλευρά του, αλλά και στην γενεσιουργό αιτία.

Θέλετε να εκφράσουμε μια γνώμη; Συγκάλυψη 100%. Για να μην σας πω τώρα γι’ αυτά τα περί Δικαιοσύνης, γερμανικής μάλιστα, που έλεγε και ο κ. Καρατζαφέρης, ότι η γερμανική Δικαιοσύνη είναι μεγάλος θεσμός. Η πιο αυστηρή ποινή που επέβαλε στον Σίκατσεκ ήταν δυο χρόνια με αναστολή και να πληρώσει 108.000 ευρώ. Τόσα λεφτά έχουν αυτοί, και σκασίλα τους και για το ποινικό μητρώο. Σ’ αυτό το χώρο, αυτά είναι τίτλοι τιμής, σε αντίθεση με τους κομμουνιστές.

Σ’ αυτά τα σκάνδαλα, και η κουτάλα ανακατεύεται τόσο όσο χρειάζεται για να λυθούν κατ’ αρχήν ζητήματα ανταγωνισμού ανάμεσα στις εταιρείες – αν τα βρήκαν οι Αμερικανοί με τους Γερμανούς, δεν ξέρω – για να λυθούν πολιτικές διαφορές ή και προσωπικές διαφορές ανάμεσα στα γκόλντεν μπόις. ‘Η, αν δε λυθούν οι διαφορές, τότε συγκαλύπτονται, γιατί δε θέλουν από ένα σημείο και μετά να εκθέσουν πάνω από όσο πρέπει το σύστημα.

Εδώ τώρα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Από τη μια μεριά «πολεμάω τα σκάνδαλα για να δείξω ότι αυτό το σάπιο σύστημα μπορεί να σωθεί», αλλά «όταν δεν μπορώ να ελέγξω και πολύ αυτή την κατάσταση, καλύτερα να κλείνουν τα στόματα». Φαίνεται όμως ότι, επειδή ήταν βουτηγμένα και τα δύο κόμματα, κάπου τα βρήκαν παρασκηνιακά. Είναι βέβαιο. Θα μου πείτε μέσω γερμανικής Δικαιοσύνης; Ολα γίνονται”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *