Με εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις

Με διαστρεβλώσεις, συκοφαντίες και απροκάλυπτα ψέματα κλιμακώνουν την επίθεση τους στο ΣΥΡΙΖΑ και τον ελληνικό λαό τα ισχυρά διεθνή κέντρα. Σε αγαστή συνεργασία με το ελληνικό πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της υποτέλειας. Από το G8 μέχρι την καθιερωμένη πλέον καθημερινή παρέμβαση του Σόιμπλε, που συμπληρώθηκε από τις υποδείξεις του νέου Γάλλου Υπουργού Εξωτερικών Λ. Φαμπιούς, το μοτίβο είναι κοινό: «Εφαρμογή του Μνημονίου».

Ο ξένος παράγοντας προσπαθεί απεγνωσμένα να στηρίξει τα κόμματα του Μνημονίου, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το Σαμαρά και το Βενιζέλο. Έτσι, ο Γάλλος Πρόεδρος Φ. Ολάντ έφθασε να αρνηθεί τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα -τάχα λόγω πρωτοκόλλου- αλλά πρόθυμα συναντήθηκε με τον Ευ. Βενιζέλο. Τι θυμίζει άραγε αυτή η διπλότητα;

Προς όλους αυτούς, το μήνυμα της 6ης Μάη ήταν ηχηρό. Κι ας κάνουν τους άνετους. Στην πραγματικότητα φοβούνται. Φοβούνται ότι πλησιάζει το γκρέμισμα του ειδικού καθεστώτος και της Τρόικα. Φοβούνται ότι από την Ελλάδα μπορεί να σταλεί ένα μήνυμα ελπίδας σε όλο τον πλανήτη. Γι’ αυτό και δεν τηρούν καν τα προσχήματα στο δημόσιο λόγο τους, καταρρακώνοντας κάθε έννοια Ανεξαρτησίας και Λαϊκής Κυριαρχίας της χώρας μας.

Οι Μνημονιακές δυνάμεις και όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα, όλοι αυτοί που έμαθαν να ζουν στη δουλοπρέπεια και στην εξάρτηση, καλοδέχονται αυτές τις μεθοδεύσεις. Όχι όμως ο ελληνικός λαός που με το ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη γραμμή, μπαίνει σε μια νέα πορεία:

Αξιοπρέπεια, Αντίσταση, Πραγματική Δημοκρατία, Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

Προχωράμε με εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις.

Για μια άλλη Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη.

23/5/2012

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

_______________________________________________________________________

Τηλ  210-6441745    *    φαξ  210-3473561    *    e-mail  grafeio_typou@koel.gr    *     ιστοσελίδα  www.koel.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *