Μια χαρούμενη νεοδημοκρατική ατμόσφαιρα.

Ευτυχώς η πασαρέλα των υποψήφιων βουλευτών, ειδικά της Ν.Δ μας χαρίζει άφθονο γέλιο.
Ούτε βγαλμένα από σενάριο θεατρικής κωμωδίας να ήταν τα όσα συμβαίνουν στους κόλπους της Ν.Δ στην Ξάνθη.

Η Ρηγίλλης μπλόκαρε την υποψηφιότητα του Πάνου Παπαδοπούλου, -ενός τύπου που εκδίδει την τοπική εφημερίδα «Μαχητής»- και άρχισαν τα όργανα.

Ο συγκεκριμένος εκδότης υψηλόβαθμό τοπικό στέλεχος της Ν.Δ έχει να αντιμετωπίσει την μήνυση του υποψήφιου βουλευτή της Ξάνθης Αχμετ Μπουδόρ «για να λογοδοτείς εσύ και κάτι πρώιμοι νεοφερμένοι κομματάρχες του νομού, που έφτασαν σε ψηλά αξιώματα, όχι λόγω των ικανοτήτων τους, αλλά λόγω του κενού που έχουν στον εγκέφαλό τους».

Κι αυτό γιατί ο Π. Παπαδόπουλος είχε γράψει στην φυλλάδα του:

«Μετά τον Κοντό Αλέκο που με «βιομηχανία» αγωγών και μηνύσεων επιχειρεί την ΦΙΜΩΣΗ μας γιατί τον «ενοχλεί» η ΑΛΗΘΕΙΑ, την σκυτάλη πήρε ο γνωστός Μπουδούρ, ο πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ν. Ξάνθης που είχε καταγγελθεί από τους συναδέλφους και τον Δημήτρη Λύρατζη (επίτιμο Πρόεδρο του Σωματείου Οικοδόμων), γιατί «μαζί με τον γαμπρό του, είχαν βάλει «χέρι» στο ταμείο του σωματείου και ο πρώτος πήρε 1.000 Ευρώ κι ο δεύτερος 2.000 Ευρώ, με αποτέλεσμα να μηνυθούν και όταν τελικά (ο Μπουδούρ), αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα, οι συνάδελφοί του να τον «αθωώσουν» στο δικαστήριο τον περασμένο Μάϊο αν δεν κάνουμε λάθος..
-Να δηλαδή… υποψήφιος, να μάλαμα! Για να δείτε τι «αστέρια» κατέβασαν στη Ξάνθη οι: Ζαγορίτης, Στέλιος Μωραϊτης, Δημήτρης Σταμάτης κλπ μόνο και μόνο για να εκλεγεί ο Κοντός ξανά βουλευτής».

Μια χαρούμενη νεοδημοκρατική ατμόσφαιρα.

Με άποψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *