Χρήστος Θηβαίος & encardia στις Αναιρέσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ & ENCARDIA

 στο φεστιβάλ των Αναιρέσεων

 ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Ιούνη, 21.30

 Είσοδος 5 ευρώ

 Μια μοναδική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του φεστιβάλ των Αναιρέσεων, την Κυριακή 3 Ιούνη. Οι encardia και ο Χρήστος Θηβαίος, θα ταξιδεύσουν το κοινό των Αναιρέσεων από την κάτω Ιταλία έως τις γειτονιές της Αθήνας.

15 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία, μαζί με τους Συνήθεις Ύποπτους, ο Χρήστος Θηβαίος έχει αναδειχθεί σε ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της «γενιάς των τραγουδοποιών». Έχοντας γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων χρόνων καθιερώνοντας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ύφος, με την ευαισθησία και την ποιητικότητα να είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά. Παράλληλα, καθιερώθηκε και ως κορυφαίος σύγχρονος ερμηνευτής, στον οποίο σημαντικοί συνθέτες βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή των τραγουδιών τους, χαρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δύο δεκαετιών.

encardia είναι ένα συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας. Ιδρύθηκαν το 2004 και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιήσει σχεδόν τετρακόσιες ζωντανές εμφανίσεις σ’ όλη την Ελλάδα, Ιταλία, Νότια Γαλλία, Γερμανία, Αλγερία, Ελβετία και Κύπρο. Έχουν εκδώσει πέντε δίσκους που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές, ενώ ιδιαίτερα έχει σχολιαστεί η μοναδική σχέση που έχουν με το κοινό όταν βρίσκονται στη σκηνή. Έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά αλλά και σε ζωντανές εμφανίσεις με τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής αλλά και και με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες. Tόν Αύγουστο του 2008 παρουσιάστηκαν μαζί με το Βετεράνο Giovanni Avantaggiato στο κορυφαίο και μοναδικό στo είδος του φεστιβάλ “la notte della tarantaστην Ιταλία, παρουσία 120.000 θεατών!!

Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα

Υπεύθυνοι προγράμματος & επικοινωνίας

Παπαμακάριος Μιχάλης 6947004509 @ mpapamak@gmail.com

Φουρίκος Κώστας 6948823162 και fourikosk@gmail.com

ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2012

Πολιτικές –πολιτιστικές εκδηλώσεις

Γεωπονική Σχολή (Ιερά οδός 54)

(Στάση Μετρό «Ελαιώνας», λεωφορεία από ομόνοια : Α 17, Β 17, 856,839, 813)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *