Αχρηστοι και αστείοι προεκλογικοί διαγωνισμοί

Είναι τέτοιο το όργιο ρουσφετολογικών προεκλογικών προσλήψεων, υποσχέσεων και παροχών στο οποίο επιδίδετε αυτές τις μέρες η Ν.Δ για να μετατρέψει την προβλεπόμενη εκλογική συντριβή της σε «διαχειρίσιμη ήττα», που ακόμα και αστοί φιλοκυβερνητικοί δημοσιοκάφροι έχουν τρομάξει.

«Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται ένα όργιο σπατάλης σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα. Προκηρύσσονται διαγωνισμοί από άχρηστοι μέχρι αστείοι.
Υπάρχει Περιφέρεια, για παράδειγμα, που πριν από μερικές μέρες εξέδωσε διαγωνισμό για την έκδοση του έργου “Σελίδες δόξας από την ιστορία του Α΄ Σώματος Στρατού”. Ακόμη και αν αυτό το έργο μπορούσε να τελειώσει σε ένα μήνα, όπως προβλέπει ο διαγωνισμός, γεννάται το ερώτημα: σε εποχή που πάμε για πάγωμα μισθών και συντάξεων, όταν ο πρωθυπουργός ζητάει από τους πολίτες σκληρές θυσίες, οι “Σελίδες δόξας του Α΄ Σώματος Στρατού” μας μάραναν;», γράφει σήμερα η «Καθημερινή».

Φυσικά το ίδιο σκηνικό το έχουμε δει και στο παρελθόν. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι οι νεοδημοκράτες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *