Φτηνά επικοινωνιακά κόλπα

Δέστε μερικά από τα δημοσιεύματα εφημερίδων:

«Βρήκαν χύτρες, μαγειρεύουν συλλήψεις» από την «Ελευθεροτυπία».

«Οι Αρχές Ασφαλείας σημείωσαν μια τεράστια επιτυχία: Ανακάλυψαν γιάφκες τρομοκρατών και συνέλαβαν αρκετά από τα μέλη των οργανώσεων που δρούσαν τον τελευταίο καιρό…». Από «Αδέσμευτο Τύπο».

«Τους ακούμπησαν τον Αύγουστο – τους έπιασαν προεκλογικά» … «Δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι “Κλουζό” της Νέας Δημοκρατίας, έχουμε όμως την αίσθηση (για να μην πούμε τη βεβαιότητα) ότι με… κατσαρόλες και γκαζάκια, όχι εκλογές δεν κερδίζονται, αλλά ούτε ψήφοι…» από το «Εθνος».

Θυμηθείτε τώρα τι γράφαμε σε μια ανάρτησή μας τον Αύγουστο
:
«Κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία και ας ελπίσουμε ότι είναι απλή φήμη.

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, ο Μαρκογιαννάκης εισηγήθηκε σήμερα στον Καραμανλή να προχωρήσει σε μαζικές συλλήψεις «τρομοκρατών» τις αμέσως επόμενες μέρες ώστε να αλλάξει η πολιτική ατζέντα …. Πιστεύει ο Μαρκογιαννάκης ότι ήδη έχει δημιουργήσει με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του το ανάλογο κλίμα και ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε η κυβέρνηση να βγει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες…».

Και φαίνετε ότι οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τότε είχαν βάση.
Με την διαφορά ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ θεώρησε ότι αυτή η κίνηση έπρεπε να γίνει λίγες μέρες πριν τις εκλογές –μάλλον θα εκτίμησε ότι έτσι θα έχει τα μεγαλύτερα δυνατά μικροκομματικά οφέλη- και όχι να δημιουργήσει συνθήκες νέας τρομολογνείας τότε που η κυβέρνηση αντιμετώπιζε πρόβλημα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές που έκαψαν την μισή Αττική όπως εισηγούταν ο Μαρκογιαννάκης.

Είναι όμως τόσο φτηνά επικοινωνιακά κόλπα αυτά που δεν θα έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον καταρρέοντα νεοδημοκρατικό θίασο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *