Θα είμαστε καχύποπτοι;

Εμείς το ‘χουμε ξαναγράψει Μόνο για να διασκεδάζουμε παρακολουθούμε τις αντιπαραθέσεις που έχουν οι δημοσιοκάφροι και ειδικά αυτοί που έχουν παρουσία στην μπλοκόσφαιρα.

Ούτε και για την καινούργια αρένα που δημιουργήθηκε μεταξύ Μ. Τριανταφυλλόπουλου και του μπλογκ fimotro θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα, αν και μας ενοχλεί που επέλεξαν την μπλοκόσφαιρα για να λύσουν τις διαφορές του.

Και για να γίνουμε κατανοητοί σε όσους/ες δεν ξέρουν το στόρυ της ιστορίας.
Κάνει ανάρτηση το «fimotro» και γράφει ότι ο Τριανταφυλλόπουλος όταν «ήταν φοιτητής στην Ιταλία κάρφωνε τους συμφοιτητές του στην Χούντα».
(Σχετικός σχολιασμός υπάρχει στο μπλογκ “με άποψη”).

Ο Τριανταφυλλόπουλος εκτιμάει (με τι στοιχεία άραγε;) ότι διαχειριστής στο «fimotro» είναι ο παρουσιαστής των ειδήσεων στο Extra3.
Προσέφυγε στον εισαγγελέα και στην ηλεκτρονική του εφημερίδα συμπληρώνει: «Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Γιάννης Παπαγιάννης δεν είναι αυτόφωτος, αλλά ενεργεί κατόπιν συγκεκριμένης καθοδήγησης. Ενεργεί ανάλογα με τα συμφέροντα των εντολέων του».¨

Αν όντος είναι έτσι δεν μας αφορά και ας λύσουν οι δημοσιοκάφροι της διαφορές τους όπως αυτοί καταλαβαίνουν.

Μια παρατήρηση μόνο. Επειδή συναντήσαμε τρεις διαφημίσεις υποψηφίων βουλευτών στο μπλογκ «φίμωτρο» (της Λ, Κατσέλη, του Πάνου Καμένου και του Μ. Γιαμπαζολιά) θα είμαστε καχύποπτοι αν υποθέσουμε ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την διαδικτυακοί τους παρουσία για να εκβιάζουν (αν δεν μου δώσεις διαφήμιση σε «έθαψα»), και να κονομάν μπακίρια κάτω απ’ το τραπέζι; Τώρα μπορεί να στοχεύουν υποψήφιους βουλευτές, αύριο κυβερνητικούς παράγοντες … (για την στάση που θα έχουν απέναντι στους «πελάτες» τους δεν το συζητάμε) ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *