“Αναλώσιμο” ανθρώπινο αίμα

«Ελληνες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί εκπαιδεύονται “μυστικά” σε δύο στρατόπεδα στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβουν τόσο την εκπαίδευση, διοίκηση και καθοδήγηση αφγανικών ταγμάτων μαζί με ντόπιους, όσο και να λειτουργήσουν ως σύμβουλοι συνοδείας και ασφάλειας στρατιωτικών εφοδιοπομπών!

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το παίζει “ψόφιος κοριός” για να μην φορτωθεί την ενίσχυση της ελληνικής παρουσίας στο Αφγανιστάν αλλά ως μαγική εικόνα να την περάσει στα χέρια της νέας κυβέρνησης (του ΠΑΣΟΚ εάν δεν αλλάξουμε γαλαξία), αλλά έχει ήδη κάνει την μυστική συμφωνία για την αποστολή στρατιωτικής ενίσχυσης και έχει προγραμματίσει την αναχώρηση της πρώτης ομάδας για τις 25 Ιανουαρίου».

«Το Ποντίκι».

Να προσθέσουμε κάποια πράγματα. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα (οι αστικές της κυβερνήσεις καλύτερα) δέσμιες των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε εδώ και χρόνια υποχρεώνουν τον σκληρά φορολογούμενο λαό να πληρώνει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο (στα 350 ανέρχονται σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς) για να συντηρεί 3.000 άντρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου τα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα διατηρούν δυνάμεις κατοχής.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν δείχνουν ότι αυτό εξελίσσετε για τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους ένα νέο Βιετνάμ.
Το ομολόγησε η απόρρητη έκθεση του Αμερικανού διοικητή των δυνάμεων της Καμπούλ στρατηγού Μακ Κρίσταλ που είδε το φως της δημοσιότητας.

Επειδή μέχρι τώρα τα φέρετρα των στρατιωτών που επέστρεφαν απ’ το Αφγανιστάν ήταν σκεπασμένα με σημαίες της Αμερικής, του Καναδά, της Γαλλίας κλπ, τα γεράκια του Πενταγώνου θέλησαν να υπάρχει και η γαλανόλευκη.

Διέταξαν, λοιπόν την ελληνική κυβέρνηση να τους προσφέρει «αναλώσιμους στρατιώτες».

Βλέπετε άλλες «συμμαχικές» κυβερνήσεις όχι απλά δεν δέχονται να αυξήσουν την στρατιωτική τους συμμετοχή αλλά συζητούν και να αποσύρουν τα ήδη υπάρχοντα στρατεύματα τους αφού η λαϊκή κατακραυγή κάθε φορά που επιστρέφουν φέρετρα κλονίζει την βιωσιμότητα τους.
Η ξενοδουλεία όμως των ελληνικών κυβερνήσεων και η ανυπαρξία μαχητικού φιλειρηνικού κινήματος δίνει τα περιθώρια στους παγκόσμιους ιμπεριαλιστές να επιβάλλουν τους σχεδιασμούς τους χωρίς να συναντούν αντιστάσεις.

Θυμηθείτε ένα ρεπορτάζ του Λουκά Δημάκα στα «ΝΕΑ»: «Ακόμα και μάχιμες ελληνικές μονάδες που συμμετέχουν στη νεοσύστατη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης (ΝRF) του ΝΑΤΟ προγραμματίζει να στείλει στο Αφγανιστάν η Συμμαχία ως πρόσθετη στρατιωτική παρουσία εν όψει των εκλογών που πρόκειται να γίνουν στη χώρα.
Μάλιστα, στην περίπτωση που οι εκλογές αργήσουν και γίνουν προς το τέλος του 2009 ή το 2010, η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να στείλει ένα πλήρες αερομεταφερόμενο τάγμα χωρίς κανέναν περιορισμό ως προς τις αποστολές που θα του ανατίθενται».

Εφτασε λοιπόν η ώρα. Ηδη στο Κιλκίς και στο στρατόπεδο των κομάντο στη Ρεγκίνα εκπαιδεύονται στρατιωτικοί («πολλοί απ’ τους συμμετέχοντες υποχρεώθηκαν να πουν ναι με το ζόρι» σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Π”, σε συνθήκες ανορθόδοξου πολέμου.
«Ολοι μαζί θα μετεκπαιδευτούν στη Γερμανία πριν φύγουν για το Αφγανιστάν» μας πληροφορεί το «Ποντίκι».

Όλα αυτά γινόταν στην ζούλα και με απόλυτη μυστικότητα .
Τώρα που ήρθε στην δημοσιότητα τα ότι σύντομα έλληνες πιθανόν θα αποτελέσουν τους στόχους στις ρουκέτες των Ταλιμπάν τα προοδευτικά κόμματα θα κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους για να μην περάσουν οι μεθοδεύσεις των στρατοκρατών του ΝΑΤΟ ή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το «εκλογικό ταμείο»;
Ρητορικό το ερώτημα αφού την απάντηση την ξέρουμε … δυστυχώς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *